Első lépések

Engedd meg, hogy üdvözöljünk a Zyntern felhasználói közösségben, előre is sikeres toborzást kívánunk.
A következő rövid bejegyzés lépésről lépésre összefoglalja a kezdő lépéseket a hirdetői fiók létrehozásáról és a leghasznosabb tippekről.

A Zyntern regisztráció önkiszolgáló rendszerben történik, nem kell adminokra várnod : végezd el egyszerűen Te magad. Nyisd meg a böngésződben az oldalt és kattints a piros, Cégeknek gombra!

Zyntern.com első lépések, Regsiztáció
Kezdj a “Cégeknek” gomb megnyomásával.

Töltsd ki az üres mezőket. A Zyntern szuper GDPR biztos, ebbe kérlek egyezz bele te is- fogadd el az Adatvédelmi Szabályzatunkat, majd pipáld ki a hirdetésfeladás és oldalhasználat szabályait leíró Általános Felhasználási Feltételeinket.

Zyntern Hirdető Regisztráció
Zyntern Hirdető Regisztráció

PRO TIPP Fontos, hogy a regisztrációkor megadott cégnév fog látszódni álláskeresők számára az oldalon! Ezt később is meg tud változtani, de azt javasoljuk ebbe a mezőbe ne a számlázási cégnevet használjátok!

100 % szakmai tartalom, no spam!

Ha naprakészen szeretnél értesülni a legújabb fejlesztéseinkről, ZY generációs kutási eredményeinkről, employer branding praktikákról akkor ne hezitálj, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Email cím megerősítése

A regisztációd véglegesítéséhez egy teendőd maradt, nyisd meg a megerősítő levelünket a regisztrációhoz használt postaládádban és kattints a Jóváhagyás linkre.

Ha segítség kell, mi segítünk!

Kruppa Regina a Zyntern Customer Success Managere

Számunkra fontos hogy a Zyntern profilotokból a maximumot hozd ki, ezért ha segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal és igyekszünk a lehető leghamarabb személyreszabott tanácsokkal segíteni.

Comments are closed.