Ismerd meg a Zynternt!

Összekötjük a karrierjük kezdetén álló munkakeresőket és a tehetséges fiatalokat váró cégeket,
így a két oldal gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet egymással!

Zyntern.com Állásportál

Állást keresel? Készítsd el a karrier profilodat és jelentkezz a neked való állásokra egy kattintással. Toboroznál? Add fel céges hirdetésedet oldalunkon keresztül.

Blog&Vlog

Heti rendszerességgel frissülő szakmai témákkal, hasznos tippekkel jelentkezünk pályakezdőknek, valamint HR munkatársaknak.

Tudásbázis

Az álláskeresők és a céges munkatársak számára is összeszedtük az oldal használatához elmaradhatatlan információkat.

Kik vagyunk mi?​

különböző típusú fiatalok

SEGÍTÜNK AZ ÁLLÁSKERESŐKNEK!

Munkát keresel? Segítünk. A Zyntern.com segítséget nyújt minden pályakezdő számára. Legyen szó diákmunkáról, szakmai gyakorlatról vagy az első junior pozíció megszerzéséről. Oldalunk naprakész információkkal, hirdetésekkel és álláskeresési tanácsokkal látja el látogatóit.

TÁMOGATJUK A HR-ESEK MUNKÁJÁT!

Z és Y generációs munkavállalók toborzása kihívás. A Zyntern.com Blogján naprakész tanácsokkal, trükökkel szeretnénk segíteni valós esettanulmányok, cikkek és riportok formájában minden hirdető számára. Amennyiben aktuálisan keresel új munkatársakat, tedd közzé a hirdetésed a Zyntern.com-on!

Kézfogás

Újdonságaink

Zyntern Campus Rider

Unod már a bezártságot? Semmi para, ugyanis megérkezett a Zyntern.com online unaloműző játéka az egyetemisták megmentésére! Játssz egyedül vagy sulistársaiddal és nyerj! Vajon melyik egyetem kerül ki győztesen?

Ultimate Karriertippek

5+1 tippen keresztül segít beindítani a karrieredet! Az ingyenesen letölthető útmutatónk jó alapja lesz annak, hogy magabiztosan kezdj bele az álommunkád megtalálásába!

Ajánlásunk: Mégegyet.hu

Ingyenes online játékok egyre szélesedő választékban!

Amikor nem online vagyunk...

Csekkold le a néhány toborzási célú eseményünket!

Lépj velünk
kapcsolatba...

1122, BUDAPEST, SZÉKÁCS UTCA 29.

...és kövess minket a Facebook-on is!