Csapatunk több száz hallgatónak és frissdiplomásnak segített már abban, hogy elinduljanak a karrierútjukon. Az állásajánlatok mellett, számtalan olyan rendezvényt szervezetünk, ahol célunk volt minél több szakmai tudást átadni nektek. Ilyenkor gyakran a diákszervezetek leglelkesebb tagjai támogattak bennünket.

Tanulmányaik – és sokszor a munkájuk mellett – aktív hallgatói életet is élnek: szakkolisként, HÖK-ösként, diákszervezeti tagként támogatják a közösségüket. Ők azok, akikhez mi is tudunk fordulni, amikor társszervezőként szeretnénk bevonni őket egy-egy projektbe. Ha magadra ismertél most megtudhatod, miért is játszol te és a csapatotok kulcsfontosságú szerepet a Zyntern közösségében.

A Zyntern és a diákszervezetek 

Fontosnak tartjuk a diákszervezetek és szakkollégiumok működését. Hallgatótársaitok évről évre Nektek köszönhetik, hogy a tanulmányaik mellett részt vehetnek izgalmas szakmai programokon és fejleszthetik soft- és hard skilljeiket. Minket is hasonló motivációk vezérelnek a munkánk során ezért nyitottan állunk hozzátok.

Szakmaiság Nektek

Kiterjedt szervezeti hálózatunknak köszönhetően olyan szakmai programok szervezésében tudunk segíteni nektek, ahová a legprofibb cégek szakembereit tudjátok meginvitálni. Legyen az egy meetup, egy workshop, vagy esetleg szponzorációs lehetőségre lenne szükségetek, minket bátran kereshettek.  Azt pedig ne felejtsétek el, hogy most társszervezőként, később már potenciális munkavállalóként is tekinhetnek rátok a munkaadók. 

Ti mondtátok Rólunk

HR-rel és munkapszichológiával foglalkozó diákszervezetként kiemelten fontos kapcsolatot ápolunk a Zynternesekkel, hiszen profiljuk erősen a miénkbe vág. Nagy örömünkre szolgált együttműködni mind a HBA által szervezett eseményeken, mind a Zyntern saját rendezvényein, hiszen érdeklődésünk kiegészíti egymást, rengeteg hasznos tapasztalattal és élménnyel gazdagodhattunk ezáltal. A szakmaiságon túl pedig lelkes, ambiciózus, tudásukban naprakész fiatalokkal ismerkedhettünk meg. Mindemellett kedvességük, nyitottságuk és pörgős hozzáállásuk is biztosította a közös munka gördülékenységét és örömét.

HBA – Human Behaviour Association

Olyan lehetőséget nyújtanak számunkra ami egyedülálló, egy együttműködéssel egyszerre több céget is megismerhetünk. Fiatalos és kedves csapat, akik igazán diákbarát és törekszenek a sokszínűségre. Bármikor számíthatunk rájuk, komolyan vesznek minket és mindig nyitottan állnak hozzánk, mint diákszervezethez. Nagyon örülünk az eddigi közös munkának, és pozitívan várjuk a jövőben megvalósuló projekteket.

Liska Tibor Szakkollégium

Mit is mondhatnánk a Zyntern csapatáról? Kevés ilyen lelkes és segítőkész csapattal találkoztunk eddig a munkánk során. Segítségükkel növelni tudtuk a rendezvényeink színvonalát. Az eredményes és fenntartható  együttműködésért mindent megtesznek, és ez kölcsönös. Egy fiatalos, közvetlen csapat, akikkel könnyen megtaláltuk a közös hangot.

Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzat

†

Tetszett a cikk? Oszd meg!