Üdvözlünk a
Zyntern Univerzumban!

földgömb 4

Hová tart a gólya?

Gratulálunk, hiszen immáron Te is bekerültél az egyetemisták és főiskolások szuper közösségébe! A Zyntern.com segítségével könnyedén lenyomod ezt az időszakot is, amely garantáltan tele lesz tárgyfelvételekkel, beadandókkal és a vizsgaidőszakokkal… De a kihívások ellenére bulikban és barátokban gazdag évek állnak előtted! 

Hová tart a gólya? Kattints és tudd meg, mi vár még rád az egyetemi éveid alatt!

Hová tart a gólya... a gólyatábor után?

Kiváncsi vagy mi vár rád a gólyatábor után? Olvasd el összefoglalóinkat, és tudd meg milyen alkalmazásokkal élheted túl a szorgalmi időszakot, amit pedig egy a vizsgaidőszak túlélési tippeket fogalmazó blogcikkel zárhatsz!

földgömb 4

A tanulmányokon túl, a jövőre gondolva

Egyetemi éveid alatt tovább színesítheted a mindennapokat, amelyhez meleg szívvel ajánljuk az iskolád diákszervezeteit: csatlakozz hozzájuk és vegyél részt színes programjaikon. Mindemellett tovább erősítheted a portfóliódat, ha különböző tanulmányi versenyekre és kiegészítő képzésekre jelentkezel. 

Hogy minderre miért van szükséged? 

A hallgatói szervezetekben, tanulmányi versenyek során és a képzések által olyan extra tudásra és tapasztalatra tehetsz szert, amelyek a későbbiekben segítenek majd a munkakeresésben.

Hová tart a gólya... az első évek után?

Az egyetemi évek végéhez közeledve pedig újabb tippekkel látunk el: nyelvvizsga megszerzési kisokos – ugyan már nem kötelező, de a munkaerőpiacon mindenképp szükséges készségnek bizonyult az elmúlt években! Nyelvvizsga után pedig már csak az a bizonyos szakdolgozat választ el álmaid diplomájától – itt is olvasd el tapasztalat által összefoglalt blogcikkünket a Zyntern.com jóvoltából! 

földgömb 2
földgömb 3

Csatlakozz a Zyntern közösséghez!

Legyen szó diákmunkáról, szakmai gyakorlatról, frissdiplomás pályakezdő vagy junior pozícióról, a Zyntern.com-on biztosan találsz magadnak szuper lehetőségeket! A Zyntern.com Magyarország leghíresebb pályakezdő állásportálja, amelyet hozzád hasonló Y és Z generációs fiatalok készítettek. Egy gyors regisztrációt követően lehetőséged van olyan Zyntern profil létrehozására, amellyel a lehető leghatékonyabban tudsz bemutatkozni leendő munkaadódnak. A profilodban bemutathatod mindazt a sok extrát, készséget és tapasztalatot, amellyel rendelkezel. Kész profiloddal pedig pár kattintással jelentkezhetsz a nyitott pozíciókra.

Hová tart a gólya... az egyetem után?

Ha eljutottál idáig, akkor az egyetem mellett te is szeretnél tapasztalatot szerezni, vagy pedig aktuális számodra is, hogy életed első munkahelyét megszerezd! Ehhez egy egyszerű teszt után olvashatsz arról is, hogy mi a különbség a startup és a multi környezet között – és még tippeket is szerezhetsz a harmonikus munka-suli kapcsolat fenntartásához!

földgömb 2
földgömb 2

Zyntern. Több száz álláslehetőség. Egyszerű, gyors jelentkezés. Letölthető önéletrajz.