MILYEN TÉMÁKRÓL ÍRUNK?

Események

Események a szakmának és álláskeresőknek egyaránt. Állásbörzék, Karrier meetupok, HR konferenciák, workshopok és kurzusok. Részletes program ajánlók, rövid beszámolók. Találd meg a Neked valót.

Blog & Vlog

A Zyntern.com használatával kapcsolatos technikai és gyakorlati infók, hogy gyorsan és önállóan szupersztrár legyen a profilod. Témák hirdetőknek és keresőknek egyaránt!

Tudásbázis

Hogyan kell megszólítani a Z generációt? Milyen egy ütős CV? Milyen egy jó állásbörze? Naprakész ttrendek a HR szakmából, interjúk és gakorlati tanácsok munkaadókank és álláskeresőknek

Álláskeresőknek

A Zyntern segítséget nyújt minden pályakezdő számára. Legyen szó diákmunkáról, szakmai gyakorlatról vagy az első junior pozíció megszerzéséről. Oldalunk naprakész információkkal, hirdetésekkel és álláskeresési tanácsokkal látja el látogatóit.

Munkát keresel? Segítünk.

Munkaadóknak

Z és Y generációs munkavállalók toborzás kihívás. A Zyntern Blogon naprakész tanácsokkal, trükökkel szeretnénk segíteni valós esettanulmányok, cikkek és riportok formájában minden hirdető számára.

Amennyiben aktuálisan keresel új munkatársakat, tedd közzé a hirdetésed a Zyntern.com-on!

Mi a Zyntern célja?

A Zyntern az új generációs álláshirdetési platform. Célunk összekötni a Z és Y generáció munkavállalóit leendő munkaadóikkal.