IT karrierben gondolkodsz? Ne keress tovább! Az EPAM Start és Start+ programjai egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy rugalmas időbeosztásban fedezd fel a technológia különböző aspektusait – mindezt költségek vagy rejtett kötelezettségek nélkül. Olvass tovább, és tudj meg lényeges információkat Győri Judit, Talent Development Associate Manager-től és Misángyi Nikolett,  Senior Talent Development Specialist-tól.

Építsd fel a tudásod: Az EPAM egyedülálló megközelítése

Az EPAM Start és Start+ programjait kifejezetten karrierváltók, egyetemi hallgatók és a technológia iránt érdeklődők számára dolgoztak ki.

“A programok több, egymásra épülő szakaszból állnak, így a résztvevők saját maguk dönthetik el, hogy melyik szintig haladnak előre a programban.” – emelte ki Judit.

Na de mik a részletek?

 A Start program a kezdőket célozza, ahol az alapoktól indul a képzés, míg a Start+ program az alapvető programozási ismeretekkel felvértezett résztvevőnek szól. 

Jelenleg Java, Test Automation, Data Engineering, Data Analytics Engineering és DevOps kurzusokra tudsz jelentkezni, de folyamatosan nyílnak új programok. A képzés hossza a választott technológiától függően pedig változhat. És ami a leghihetetlenebb: a programok teljesen ingyenesek!

Technológiától függően vannak bizonyos előfeltételek, amelyeknek meg kell felelniük a jelentkezőknek. Mivel a programok angol nyelven zajlanak, így az egyik ilyen például a legalább B1 szintű angol nyelvtudás (szóban és írásban egyaránt), emellett elengedhetetlen az erős logikai és algoritmikus gondolkodás, amit szükség esetén online teszttel mérnek fel.

Minden program online zajlik, a résztvevőknek azonban fel kell készülniük arra, hogy időnként valós idejű, online meetingekben kell részt venniük.

Nikolett: “Aki eljut a program legvégéig, az piacképes tudással gazdagodik, vagy akár egy junior fejlesztői pozíciót is elnyerhet.”

Tényleg ilyen egyszerű lenne az egész?

 A programokat elvégezni mégsem olyan könnyű, mint ahogy hangzik. Megfelelő időt és energiát kell fektetni a tanulásba, ehhez viszont elengedhetetlen a kellő motiváltság.

Aggodalomra azonban nincs okod, hiszen egy elkötelezett szakmai csapat áll rendelkezésedre, hogy válaszoljon kérdéseidre és útmutatást nyújtson a program során.

Miért érdemes belevágni?

Ha valaki még csak ismerkedik a programozással, úgy érezheti, túl sok anyag érhető el az interneten és nehéz kiválogatni azokat, amelyek tényleg szükségesek az induláshoz. Az EPAM programjai ebben segítenek, mivel rendszerezett, nagyvállalati szoftverfejlesztésben szükséges tudást biztosítanak.

Készen állsz egy izgalmas utazásra? Jelentkezz, és tedd meg az első lépést most!

Tetszett a cikk? Oszd meg!