0

-nál több cég hirdetett már

A pályakezdő gyakornoki, junior és medior állásportál

Toborzás a egyetemekről Villámgyors toborzás Egyszerű használat

🔔 ÚJ! Foglalkoztasd a diákjaidat a Zyntern segítségével!

Zyntern.com, a pályakezdő állásportál

A Zyntern Magyarország újgenerációs állásportálja. Küldetésünk, hogy a munkaadók és fiatal munkakakeresők könnyen és gyorsabban egymásra találjanak. Havonta sokezer fiatal pályakezdő használja a Zyntern-t karrierje elindításához.

A legjobb helyen jársz, hogy megtaláld a megfelelő utánpótlást cégetekhez. Egyedi ingyenes interaktív cégprofilotokkal és álláshirdetéseitek létrehozásával kitűnhettek a munkaerőpiac zajából és munkáltatói márkátokat is építhetitek néhány kattintással.

Céggel dolgoztunk együtt
0
Pozíciót segítettünk betölteni​
0
Aktív munkakereső az adatbázisunkban
0
Fiatal keresett már munkát velünk
0

Hogy működik a Zyntern.com állásportál?

Vonzó cégprofil és álláshirdetések

A munkáltatói márkát támogató céges karrieroldalt és hirdetéseket hozhatsz létre, ahol megmutathatod a munkakörnyezetet, a csapatot és a cég mindennapjait fotós, videós tartalmakon keresztül.

Célzott elérés a cégedhez illő jelöltekhez

A Zyntern.com oldalon közzétett álláshirdetésed elvárásainak megfelelő munkakeresők azonnali értesítést kapnak a pozíciódról. Az érdeklődők pedig egyetlen gombnyomással jelentkezhetnek az állásodra profiljuk elküldésével. Ha saját céges karrier oldaladon szeretnéd kezelni a jelölteket, át is irányíthatod őket, hogy a jelentkezés gomb megnyomásával ott landoljanak.

Jelentkezők kezelése egyszerűen, visszajelzés egy gombnyomással

Azonnali értesítést küldünk az új jelentkezőkről a Zyntern profilodban vagy emailben. Ha napi vagy heti értesítéseket preferálod, akkor azt is beállíthatod profilodban.

Az előre megírt üzenetek segítségével pedig egy gombnyomással elfogadhatod vagy elutasíthatod a jelentkezőket, így sosem maradnak válasz nélkül.

💡Tudtad? A diákjaidat már nem csak toborozni hanem foglalkoztatni is tudod a Zyntern-el!

Foglalkoztasd a meglévő, vagy a Zyntern-en toborzott diákjaidat a Zyntern Suliverzum Iskolaszövetkezettel, kedvező áron, egyszerűen, teljesen digitálisan! 

Legyen az adminisztratív feladat, online marketing, tartalomgyártás, értékesítés támogatás, ügyfélszolgálat vagy IT-s pozíció, a Zyntern a toborzástól a foglalkoztatás menedzsmentig mindent megold a cégednek! 👏

Álláshirdetés típusok, árak

Toborozz a Zyntern.com Gyakornoki és Pályakezdő állásportálon!

Válassz a céged számára megfelelő opciót!

Nagyobb mennyiségű álláshirdetés, kedvezmények, és egyedi gyakornok vagy pályakezdő toborzás igényekkel kapcsolatban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ingyenes próba

pricing-freeCreated with Sketch.

Trial

Hozd létre Zyntern Profilodat és próbáld ki az álláshirdetést ingyenesen!
0
Ft/db
 • 15 napos álláshirdetés, 2 havonta max 1 db
 • Max 2 jelentkező
 • Jelöltkezelő rendszer statisztikákkal
 •  

PRO INTERN

pricing-proCreated with Sketch.

Pro intern hirdetés

Válaszd a Pro intern hirdetésünket, ha gyakornoki állásra, diákmunkára, vagy önkéntes munkára toborzol!
50 000
Ft/db
 • 30 napos álláshirdetés
 • Korlátlan jelentkező
 • Jelöltkezelő rendszer statisztikákkal
 • Azonnali értesítés a célcsoportnak
 • Egyedi szűrőkérdés
 • Átirányítási lehetőség

PRO JUNIOR

pricing-featuredCreated with Sketch.

Pro junior hirdetés

Válaszd a Pro junior hirdetést, ha frissdiplomás vagy tapasztaltabb junior kollégát toborzol!
100 000
Ft/db
 • 45 napos álláshirdetés
 • Korlátlan jelentkező
 • Jelöltkezelő rendszer statisztikákkal
 • Azonnali értesítés a célcsoportnak
 • Egyedi szűrőkérdést
 • Átirányítási lehetőség
 • Junior kiemelés az álláskártyán
 •  

Maradt még kérdésed?

A Zyntern legnagyobb előnye, hogy egyedülálló módon, célzottan az egyetemista, friss diplomás és pályakezdő munkaerőt szólítja meg, a legkedvezőbb áron. A használata nagyon gyors és egyszerű, a fiatalok egyszerűen imádják.

Egy egyszerű regisztációt követően azonnal létrehozhatod a cég Zyntern profilját, ahol képekkel, videókkal  mutatkozhatsz be az új generációnak, mindezt teljesen ingyenesen. Fizetni csak az álláshirdetésekért szükséges, amit kreditek formájában lehet vásárolni. Gyakornoki vagy diákmunka hirdetések esetében 1 kreditet, frissdiplomás vagy junior álláshirdetések esetében 2 kreditet szükséges felhasználnod. A működésről itt találsz információt.

A Zyntern okos algoritmusának köszönhetően, a közzétett hirdetésedről a közzététel pillanatában értesítést kapnak a pozícióhoz illő munkakeresők, így akár azonnal 1 percen belül érkezhetnek jelentkezők, amíg kimész egy kávészünetre. A hirdetésed 30/45 napig látható az oldalon, de meg is hosszabbíthatod újabb kredit felhasználásával.

A Zynternen lehetőséged van ingyenesen kipróbálni, de korlátozásokkal. A Trial hirdetéssel csak 2 jelentkezőt fogadhatsz és 2 havonta maximum egyet hirdethetsz. Ha szeretnéd kimaxolni a Zynternt és korlátlan jelentkezőt fogadni, akkor a Pro hirdetést javasoljuk.

Hirdetési kreditet regisztrált cégként tudsz vásárolni. Jelentkezz be a profilodba, és a Vásárlás gombra kattintva válaszd ki az igényeidnek megfelelő hirdetési típust, majd a számlázási adatok megadása és a megrendelés elküldése után a krediteket jóváírjuk a céged profiljában. Fizetni átutalással tudsz az e-mail-ben kapott megrendelő alapján.

Igen. A Zyntern Magyarország legnépszerűbb pályakezdő és gyakornoki állásportálja, minden egyetemi városban jelen van, így bátran meghirdetheted a vidéken lévő pozícióidat is, mert az egész ország területéről számíthatsz jelentkezőkre. 

Tippek cégeknek a pályakezdő toborzáshoz

Ha szeretnéd megtudni hogyan állj neki az új tehetségek toborzásának, a Zyntern csapata összegyűjtött néhány hasznos tippet! 

Toborzási szolgáltatások

Tűnj ki a tömegből! A Zynternen az álláshirdetések mellett számos más módon is népszerűsítheted a meghirdetett állásaidat és eseményeidet. Social media, zárt facebook csoport és edm kampányokkal tudjuk támogatni toborzási céljaidat és segítünk kapcsolatba lépni diákszervezetekkel és tanszékekkel is.

Ha pedig szakértői segítséget szeretnél, akár a teljes toborzási folyamat teendőit átvesszük tőled Shortlist szolgáltatásunkkal és segítünk online nyíltnapod és egyedi toborzási eseményed szervezésében!

Zyntern Shortlist: teljes toborzás és kiválasztás

A Zyntern.com csapata leveszi a válladról a teljes toborzási folyamatot. Mond el kit keresel és mi küldjük a legjobb jelölteket.

Zyntern Shortlist: teljes toborzás és kiválasztás

400 000 Ft-tól
Részletek

Social media célzott kampány

Pörgesd fel hirdetéseid hatékonyságát célzott Facebook és Instagram kampányokkal.

Social media célzott kampány

250 000 Ft-tól
Részletek

eDM hírlevél kampány

Küldj egyedi, tűpontosan célzott e-mail hírlevelet álláshirdetéseidről vagy eseményeidről közvetlenül a célcsoportod számára.

eDM hírlevél kampány

350 000 Ft-tól / kampány
Részletek

Zárt Facebook csoport kampány

Kommunikálj online a munkavállalók következő generációja felé természetes környezetükben, azokban a zárt Facebook csoportokban, amelyekben a legaktívabbak.

Zárt Facebook csoport kampány

70 000 Ft-tól
Részletek

OnBoard - Offline, Online nyíltnap esemény szervezés

Legyen saját offline vagy online toborzási eseményed, ami kizárólag a céged bemutatásáról, munkáltatói márkád építéséről és toborzásáról szól a célcsoportod számára.

OnBoard - Online nyíltnap esemény szervezés

380 000 Ft-tól
Részletek

Campus marketing, Diákszervezeti és tanszéki kapcsolatok

Több, mint 200 aktív campus kapcsolatunkkal segítünk kapcsolatba lépni a számotokra releváns hallgatói szervezetekkel, tanszékekkel és karrier irodákkal.

Diákszervezeti és tanszéki kapcsolatok

25 000 Ft-tól
Részletek

Zyntern HR Consulting - Employer Branding szolgáltatások

Az elmúlt években több ezer partnerünket támogattuk toborzási, megtartási és munkáltatói márkaépítési céljai elérésében. Legyen szó aktuális HR feladatokról vagy a jövő HR kihívásairól,belső vagy külső munkáltatói márkaépítésről, a Zyntern csapata készen áll, hogy tudásával, tapasztalataival, egyedi módszertanokkal és adatalapú, munkaerőpiaci statisztikákra és legújabb trendekre építő megoldásokkal szolgálja ki a ügyfeleit. 

3500+ elégedett hirdető

A Zyntern.com több, mint 2500 hirdetője már elégedett ügyfelünk, akik között rengeteg kis-és középvállalkozás is sikeresen talált pályakezdő tehetségeket gyakornoki és junior állásokra, többek között gazdasági, kereskedelmi, mérnöki, IT és más területeken.

Lépjünk kapcsolatba:

Dávidházy László

Company Relations Manager, Hirdetések +36205713685

Balogi Attila

Ügyvezető, Partnerségek +36202331843

Bathó Zsófia

Diák foglalkoztatás

Ha torborozni szeretnél lépj be a zyntern profilodba, vagy töltsd ki az alábbi formot, ami egyből eljut hozzánk és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

Ha problémába ütköznél a kapcsolatfelvételkor kérjük írj nekünk egy e-mailt a címre.