🚀 Innovatív diákfoglalkoztatás

Toborozz és foglalkoztass diákokat a Suliverzum online iskolaszövetkezettel!

Zyntern Suliverzum, a diákfoglalkoztatás menedzsment szoftver.

Villámgyors adminisztráció

Egy HR-es átlagosan évente 60 órát tölt a diákként foglalkoztatott kollégák adminisztrációjával - ezt 95%-al tudjuk csökkenteni! Nálunk minden automatizáltan történik.

Fenntartható, papírmentes működés

6 tonna papírt pazarolnak el évente diák jelenléti ívek nyomtatására, és rengeteg energiát szkennelésre. A Zyntern Suliverzum 100%-ban digitális.

3in1 - Toborzás, kiválasztás, foglalkoztatás

A piacon egyedülálló módon, a diák toborzástól a foglalkoztatás menedzsmentig minden HR folyamatot egy helyen, integráltan el lehet végezni.

Hogyan segítheti a cégedet a diákfoglalkoztatás?

Ki sem látsz a papírmunkából, jól jönne egy kis segítség az adminisztrációban?

Legyen szó akár egyszerűbb adminisztrációs feladatokról, ügyfélszolgálat támogatásáról vagy akár HR-, pénzügyi szakmai feladatokról, a Suliverzum leveszi a terhet a válladról és megtalálja neked a megfelelő segítséget.

Erősebb social media jelenlétre lenne szüksége a cégednek?

Adj új lendületet céged social media managementjének marketing-, PR-, kommunikációs gyakornokokkal, akik ismerik a legújabb social media trendeket és friss lendületet, új látásmódot, innovatív ötleteket, kreatív tartalmakat hoznak neked! Legyen az Facebook, Instagram, TikTok, Youtube…ott a helye a cégednek

Business men, manager or call center help in telemarketing company, contact us office or CRM b2b sa

Utánpótlást keresel a cégedhez gazdasági, mérnök, IT és más területeken?

Nyüzsögnek cégedben a nagyszerű szakemberek, akiket felpezsdítenél azzal, hogy szakmai tudásukat és tapasztaltaikat átadhatják az új generációknak? Találd meg a szakmai utánpótlást a Zyntern Suliverzumon keresztül. Legyen szó akár mérnök, IT, vagy gazdasági területről: adj új értelmet szakavatott kollégáid mindennapjainak!

Rólunk mondták:

Miért jó a Cégeknek?

Automatizált és online ügyintézéssel segítjük a munkátokat

Digitális iskolaszövetkezetünk célja, hogy a lehető legtöbb oldalról támogassa a cég munkatársait a gyakornokok, diákmunkások foglalkoztatásával kapcsolatban gyors, fenntartható és smart megoldásainkkal.

A Zyntern.com a magyar piacon egyedülálló formában digitálisan kezel minden lépést a diákok beléptetésétől, az onboardingon át egészen a lezárási folyamatokig.

Egy oldal, egy felület, egyszerű lépések és így 95%-ban csökkentett adminisztrációs idő. A Zyntern Suliverzum a saját utánpótláskezelő rendszered. Segítségünkkel közvetlen kapcsolatod lehet diákjaiddal a legmodernebb online eszközökkel.

Diákfoglalkoztatás esetén nincsen járulékfizetési kötelezettség, nincsenek rejtett költségek (táppénz, fizetett szabadság, túlórabér, végkielégítés). A diákok nem növelik a cég állományi létszámát, költségként elszámolható a foglalkoztatásról kiállított számla. 

Nem! A bejelentéssel, szerződéskötéssel, bérszámfejtéssel, elszámolással, bérfizetéssel járó teljes adminisztrációt a Zyntern Suliverzum iskolaszövetkezet végzi.

Nem! Érdemes hosszútávú gyakornoki- vagy utánpótlás-nevelési programban is gondolkodni. Így a cég rengeteg időt és pénzt tud spórolni a szakmai utánpótlás toborzásán, csökkentheti a fluktuációt, és segítheti főállású szakértő kollégáit is a diákok új látásmódjával és lendületével, valamint a generációk integrálásával.

0 +

Céget segítettünk már a toborzásban

0 +

Aktív munkakereső az adatbázisunkban

0 +

Fiatal keresett már velünk munkát

Miért jó a Diákoknak?

Jelenléti ív bárhol, bármikor!

Digitális iskolaszövetkezetünk segítségével a diákok bárhol, bármikor feltölthetik a napi vagy heti óraszámaikat, amit munkáltatóként villámgyorsan ellenőrizhetsz és jóvá is hagyhatsz! Egy kattintással elintézheted a hosszadalmas papírmunkát.

Pályakezdő munkák

Cégek akiknek toboroztunk

Diákoknak

Jelenléti ív bárhol, bármikor!

Digitális iskolaszövetkezetünk segítségével bárhol, bármikor feltöltheted a napi vagy heti óraszámodat! Egy kattintással elintézheted az amúgy hosszadalmas papírmunkát! Jelentkezz állásaink egyikére és tapasztald meg saját magad!

Gyakornoki munkák

Kezdj el dolgozni minél hamarabb….

Aktuális Diákmunkák

Gyűjts zsebpénzt a suli mellett…

Bathó Zsófi

Vállalati kapcsolatok - Diákfoglalkoztatás

+36 30 314 4062

Ajánlatkérés

Ajánlatkérést követően kollégánk felveszik veled a kapcsolatot, hogy átbeszélhessük a céged igényeit.

Demo foglalása

A Suliverzum demo-n bemutatjuk a platform működését miközben megismerheted a diákfoglalkoztatás lehetőségeit, előnyeit, részleteit.

Diákbér kalkulátor

Számold ki mennyibe kerülne a cégednek a diák foglalkoztatás.

Two columns
Vertical
Horizontal
Bérköltség kalkulátor, Szolgáltatási díj: 17,8%
Diák bérköltség összesen
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Kérj ajánlatot vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérést követően kollégáink minél hamarabb felveszik veled a kapcsolatot.

Kispál Zoltán

Company Relations Manager