Hasznos karriertanácsokkal, pörgős játékokkal és nélkülözhetetlen fesztiválkellékekkel várta az Audi Hungaria azt a több száz lelkes látogatót, akik ambíciókkal felvértezve érkeztek meg a 2023-asZyntern EFOTT Karrier Zónába, ahol nem csak napozni és bulizni lehetett, hanem álom munkára is lelni.

A Karrier Zóna első állomása a Zyntern.com Állásportál regisztrációs standja volt, innen indulhattak a résztvevők karrier útlevelükkel a kiállító cégek állomásaihoz. Az érdeklődők fesztivál hangulatban járhatták körbe a kiállítók standjait és tehették fel kérdéseiket tapasztalt munkatársainknak, akik többek között olyan szegmensek képviseletében voltak jelen, mint a Beszerzés, az IT, a Hajtásrendszer Fejlesztés és a Gyártástechnológia-tervezés.

A lelkes fesztiválozók szórakoztató és frissítő aktivitásokban vehettek részt standunknál, szerencsekerekünket megpörgetve hasznos fesztiváltárgyakat és menő partikellékeket nyerhettek, mozgásba lendülhettek strandjátékainkkal, sőt a legbátrabbak beülhettek karrierjósdánkba, hogy megtudják, mit tartogat számukra a szakmai jövő. Emellett Chill Zónánk kiváló lehetőséget nyújtott arra, hogy megpihenjenek két koncert között és közvetlenül beszélgethessenek kollégáinkkal, hogy első kézből tapasztalhassák meg, miért is jó az Audi Hungariánál dolgozni.

Vállalatunk számára rendkívül fontos, hogy a mai trendeknek megfelelő rendezvényeken is képviseltesse magát, a Karrier Zóna pedig egy újhullámos toborzási eszközként kiváló lehetőséget nyújt erre. Nagy öröm számunkra, hogy megismertethettük a fiatalokkal az Audi Hungariát saját arculatú standunkon és egyedi bemutatkozó tábláinkon keresztül. Rengeteg releváns fiatallal találkozhattunk és beszélgethettünk, akár szakmai lehetőségekről, nyitott pozíciókról, vagy a céges kultúráról.

Reméljük, hogy a standunkhoz látogatóknak sikerült feltenniük szakmai kérdéseiket kollégáinknak és új karrierkilátásokkal vethetik bele magukat az év további részébe!

Amennyiben lemaradtál a találkozásról keresd fel karrieroldalunkat, ahol számos nyitott pozíció áll a rendelkezésedre, hogy megtalálhasd a saját helyed vállalatunknál:

Ha a jövőben szívesen értesülnél aktuális nyitott pozícióinkról és karrier eseményeinkről, kövess minket Social Media felületeinken:

Bízunk benne, hogy a jövőben kollégánkként üdvözölhetünk Téged az Audi Hungariánál!

Tetszett a cikk? Oszd meg!