Érdekel a bankszektor és olyan szakemberektől szeretnéd ellesni egy hivatás csínját-bínját, akik valóban a saját ismereteiket adják át neked? Ha legalább az egyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor olvass tovább és tudj meg többet az MBH Bank START+ frissdiplomás programjáról!

Miért a START+?

Az MBH Bank, három nagy múltú bank egyesülésével a hazai bankszektor meghatározó bankjává és munkáltatójává vált. Idén először indítják el utánpótlás-nevelési projektjüket, ahol a legtehetségesebb jelentkezők már a MBH Bank munkatársaként (alkalmazottjaként) kezdhetik meg a programot.

Az MBH Bank karrier meetupján, a cég szakértői, Fertig Balázs Toborzási és Onboarding Igazgató, Boros Barbara és Koczkás Klaudia Junior toborzási specialisták  több mint 30 fiatal érdeklődő előtt beszéltek a projekt különlegességéről, az elvárásokról,  és arról, hogy számukra milyen egy igazán jó jelölt. Mindemellett bemutatták, hogy mit adhat a pályakezdőknek egy ilyen projektben való részvétel a karrierjük elindítása során. 

Fertig Balázs, Toborzás és Onboarding Igazgató szerint ezért éri meg csatlakozni a csapathoz: 

  • Lehetőséged nyílik arra, hogy az ország egyik legnagyobb pénzintézeténél kezdhesd el a pályafutásodat.
  • Több üzleti területen is kipróbálhatod magad. 
  • Negyedévente a cég top vezetői értékelik munkádat. 
  • Minden szükséges munkaeszközzel, lehetőséggel ellátunk, a céges telefonról a hibrid munkavégzésig. 
  • Versenyképes juttatási csomaggal honoráljuk a munkádat: cafetéria, egyéni képzések, és még az összes közösségi programban is számítunk rád! Ja és munkádat elismerjük, értékeljük és akár negyedévente fizetésemeléssel honoráljuk!

Balázs kiemelte, hogy a program végén kölcsönös elégedettség esetén teljes munkaidős állást ajánlanak a fiataloknak! 

Hogyan lehetek START+ csapattag?

Boros Barbara, Junior toborzási specialista elárulta, hogy “a programba olyan fiatal jelentkezőket várunk, akik 2021 decembere óta vagy legkésőbb 2023 júliusáig végeztek / végeznek pénzügyi, gazdasági, jogi és bölcsész szakterületen.”

Koczkás Klaudia, Junior toborzási specialista szerint, a 3 legfontosabb skill, amit figyel a jelentkezőknél, a nyitottság, a jó kommunikációs képesség és a talpraesettség. A kollégái még hozzátették, hogy “akkor lesz valaki igazán jó jelölt, ha látjuk rajta a tudás iránti és tanulási vágyat és úgy érezzük, hogy a jelentkező nem csak képes, de szeret is csapatban dolgozni.”

Én vagyok a megfelelő jelölt!

A START+ programra 2023. május 14-ig várják a jelentkezőket! A jelentkezés és kiválasztás pontos folyamatáról az MBH Bank karrier oldalán olvashatsz bővebb információkat:

Ne habozz tovább, ha szeretnél a karrieredben előre jutni, és magasabb szintre emelni a tudásodat és a képességeidet, akkor az MBH Bank START+ programja a legjobb választás számodra. Jelentkezz még ma, és lépj egy új szintre karrieredben!!

Vigyázz, kész, START+!

Tetszett a cikk? Oszd meg!