Fotózkodás, kóla kóstolás és nyereményjáték a Karrier Zónában – így mutatkozott be a Celanese budapesti irodája idén először az EFOTT-on!

Celanese Budapest standja a Zyntern Karrier Zónában

A budapesti szolgáltató szektor munkáltatói nincsenek egyszerű helyzetben, ha toborzásról van szó, ugyanis óriási a verseny a jobbnál jobb fiatal jelöltekért. Nem csoda hát, hogy a cégek a legtrendibb megoldásokkal próbálják elérni az ifjú titánokat, így idén először a Celanese-t is a Karrier Zónában üdvözölhettük.

A Celanese egy dallasi székhelyű, főként kémiai és műanyagipari alapanyagokat világszínvonalon gyártó cég, aminek a pénzügyi adminisztrációs támogatását látja el a budapesti iroda immár 15 éve, több mint 500 lelkes kollégával. A Celanese-nél a nemzetközi környezet nem csak egy vonzó, de üres jelző: 15 különböző nyelven dolgozik náluk, 27 nemzet képviselője olyan országhatárokon átívelő projekteken, ahol a proaktív kollégák karrierútja akár a dallasi vagy akár az amszterdami irodába is vezethet.

…és hogy miért pont az EFOTT Zyntern Karrier Zónát választották a megjelenésre?

Váci úti irodaházukban pénzügyi, IT, logisztikai, beszerzési, ügyfélkapcsolati és HR-rel foglalkozó kollégákhoz csatlakozhatsz. Így a Karrier Zónában ezt a sokszínűséget szerették volna megmutatni.

“Szeretnénk, ha a fiatalok megismernék a Celanese céget és úgy gondoltuk, hogy egy ilyen szuper fesztiválon könnyen el tudjuk érni őket.”

mondta el nekünk Kovács Zsuzsa, a cég kommunikációs és employer branding szakértője.

A fesztivál 4 napja alatt a Zyntern Karrier Zónába látogatóknak a legváltozatosabb pozíciókban dolgozó kollégákkal volt lehetőségük beszélgetni akár arról is, hogy a cukormentes kólát, amit kóstolnak a standnál a Celanese-nek köszönhetjük a boltok polcain. Természetesen a legnépszerűbb aktivitásuk a minden este kisorsolásra kerülő páros VIP jegy volt, de sokan fotózkodtak lelkesen a kémiai tematikájú figuráikkal is.

Celanese csapata az EFOTT-on

Fedezd fel a kémiát a Celanese és közted!

Ha Te is szeretnél rugalmas munkaidőben, nemzetközi projekteken egy szuper csapatban dolgozni, látogass el a Celanese karrieroldalára a nyitott pozíciókért!

A Zyntern.com a korábbi évekhez hasonlóan, de ezúttal sokkal grandiózusabb formában szervezte meg a Karrier Zónát, ahol a munkáltatók olyan oldalukat mutathatták meg, amelyre egy hagyományos állásbörzén nincs lehetőség. A látogatók lelkes és segítőkész munkatársakat ismerhettek meg, és első kézből kaphattak információt arról, hogy miért jó az adott cégnél dolgozni. 

Mindehhez csupán be kellett regisztrálni a Zyntern Beach Bárban. A regisztrációért cserébe a fesztiválozók egy hátizsákkal és egy Karrier Útlevéllel gazdagodtak. A játék során a cégek állomásait kellett körbejárni és a kérdésekre adott helyes válaszokért begyűjteni az útlevél matricákat. A standoknál nemcsak beszélgetni lehetett a helyszíni kollégákkal, hiszen minden kiállító készült szórakoztató vagy frissítő aktivitással. Ha sikerült összegyűjteni az összes matricát, akkor nem maradt más hátra, mint a kitöltött útlevelet beváltani menő re-poharakra és italkuponra.

Köszönjük, hogy idén is együtt szörföztünk a Karrier Zónában! Találkozzunk jövőre is!

Tetszett a cikk? Oszd meg!