Kvíz és fagyi a Karrier Zónában: így hűsöltek a fesztiválozók a Schneider Electric-kel!

A Schneider Electric is bemutatkozott a fiataloknak az EFOTT Zyntern Karrier Zónájában. A cég 31 éve dolgozik töretlenül azon, hogy itthon is a lehető legtöbbet hozza ki energia- és erőforrásaikból, melyhez folyamatosan keresi az új generáció tehetségeit. A fesztiválra fagyival és kvízjátékkal is készültek, ahol a játékosok egy kapcsolófal segítségével tudták megválaszolni a kérdéseket. Legnagyobb örömükre sokszor villant a zöld lámpa, így megannyi értékes ajándékot tudtak szétosztani a fiataloknak.

Schneider Electric a Zyntern EFOTT Karrier Zónában 2022

Mindenki egy új arcát mutathatta meg

A tapasztalt villamosmérnökök körében jelenleg is nagy népszerűségnek örvend a Schneider Electric, de most örülnének, ha a fiatalok körében is ismerősen csengene nevük.

“Szerettük volna megszólítani az egyetemistákat is, illetve azokat, akik néhány éve végeztek. Célunk, hogy a cég neve számukra is garancia legyen a minőségre, és ránk gondoljanak, amikor munkahelyet és jövőképet keresnek maguknak”

– mondta az eseményen való részvétel kapcsán Topa Szabina, a Schneider Electric HR szakembere.

Topa Szabina arról is beszélt, hogy az EFOTT-on lehetőségük volt közvetlenebb módon kommunikálni az érdeklődő fiatalokkal. ,,Azzal, hogy itt nem kell leadniuk az önéletrajzukat és nem kell úgy felöltözniük, mintha állásinterjúra mennének, lekerül a nyomás a vállukról. Mi is sokkal kötetlenebb formában tudunk velük beszélgetni és ők is megismerhetik a cégeknek azt a laza, barátságos és fiatalos oldalát, amire egy állásbörzén nem feltétlenül van lehetőség” – hangsúlyozta.

Büszke kollégák és töretlen lelkesedés

,,Számomra az elmúlt napok legkedvesebb emléke az volt, hogy mennyire élvezték a munkatársak a kitelepülést és hogy milyen büszkén meséltek arról, hogy nálunk dolgoznak. Láttam a lelkesedést a szemükben még a negyedik napon is. Öröm volt nézni, hogy ennyire szívesen csinálják mindezt” – jegyezte meg szívmelengető zárógondolatait a HR szakember.

Hogyan lehetsz részese te is ennek a szuper csapatnak?

Keresd a Schneider Electric-et a Facebook-on, az Instagram-on vagy akár a LinkedIn-en és a karrieroldalukon, hogy te is legalább ilyen büszkén mesélhess a munkádról a jövőben!

A Zyntern.com a korábbi évekhez hasonlóan, de ezúttal sokkal grandiózusabb formában szervezte meg a Karrier Zónát, ahol a munkáltatók olyan oldalukat mutathatták meg, amelyre egy hagyományos állásbörzén nincs lehetőség. A látogatók lelkes és segítőkész munkatársakat ismerhettek meg, és első kézből kaphattak információt arról, hogy miért jó az adott cégnél dolgozni.

Mindehhez csupán be kellett regisztrálni a Zyntern Beach Bárban. A regisztrációért cserébe a fesztiválozók egy hátizsákkal és egy Karrier Útlevéllel gazdagodtak. A játék során a cégek állomásait kellett körbejárni és a kérdésekre adott helyes válaszokért begyűjteni az útlevél matricákat. A standoknál nemcsak beszélgetni lehetett a helyszíni kollégákkal, hiszen minden kiállító készült szórakoztató vagy frissítő aktivitással. Ha sikerült összegyűjteni az összes matricát, akkor nem maradt más hátra, mint a kitöltött útlevelet beváltani menő re-poharakra és italkuponra.

Köszönjük, hogy idén is együtt szörföztünk a Karrier Zónában! Találkozzunk jövőre is!

Tetszett a cikk? Oszd meg!