Friss szemlélet a pályakezdők toborzásában, és egy frissítő program nektek, a Lupa HR Festen! Így ünnepeltük a Zyntern.com születésnapját a Lupa Beachen!

A 2020-as év a Covid 19 vírusról és annak megfékezéséről szólt. Ennek nyomán igen kevés offline networkingre alkalmas szakmai eseményre volt példa. Ez alól kivételt képezett már tavaly is a Lupa HR Fest, ami szeptembereben került megrendezésre mindenki nagy örömére. Az idei évben, a Koronavírus miatt bevezetett szigortások enyhítésével ismét lehetőségünk nyílt személyesen is megköszönni szakmai partnereinket az elmúlt egy év közös munkáját és új kapcsolatokat kialakítani.

Zyntern.com Állásportál ötlete pontosan 5 éve nyáron pattant ki az alapítók fejéből és már 3 éve dolgozunk azon, hogy hidat építsünk cége és pályakezdő fiatalok között. Ennek apropóján születésnapi bulinkat a HR Fest eseményére terveztük. Volt ott minden, csodás hangulat, hűsítő Nespresso jegeskávé, frissítő Monin limonádék, játékok, ajándékok és egy valódi sztárvendég! Az igazi buli hangulatot Járai Márk (Halott Pénz énekese) akusztikus koncertje csempészte be a standunkra!  

Fotófalunk idén is nagy népszerűségnek örvendett, a polaroid csapatképek pedig idén is rendkívül poénosra sikerültek. 1 perc és nyersz játékainkkal pedig értékes Lyreco és Zyntern ajándékcsomagokat nyerhettek a vállalkozó szellemű résztvevők.

A tikkasztó hőség ellenére is fesztelen hangulat jellemezte az eseményt, így jó kedvűen emlékezünk vissza rá, a következő alkalomig!

Addig pedig üljetek fel velünk a nosztalgiavonatra és csekkoljátok le az idei aftermovienkat!

Kövessétek blogunkat hetente frissülő tartalmainkért és találjátok meg álmaitok gyakornokát vagy pályakezdőjét a Zyntern.com oldalán!

Tetszett a cikk? Oszd meg!