Egy perc és nyersz! játékkal készült a Swiss Post Solutions idén az EFOTT Zyntern Karrier Zónában. Érdekel mivel még? Olvass tovább!

Vas megyei szolgáltató központként a Swiss Post Solutions is képviseltette magát a Zyntern Karrier Zónában, hogy minél több fiatalt tudjanak megszólítani ebben a pörgős fesztiválkörnyezetben. Az SPS elsősorban német és svájci ügyfeleknek végez bérszámfejtési, és egyéb HR szolgáltatásokat, valamint ügyfélszolgáltatást, dokumentum feldolgozási és adminisztratív feladatokat, így tárt karokkal várták a német nyelven beszélő, gazdasági terület iránt érdeklődő pályakezdőket a standjuknál. Persze nem csak ők érdeklődtek a cég iránt, nem is alaptalanul, hiszen angol és magyar nyelvű pozícióik is vannak, így minden érdeklődőnek tudtak miről mesélni.

Arra a kérdésre, hogy milyennek látják a fesztiválos állásbörzét egy hagyományoshoz képest elmondták, hogy “sokkal nyitottabb és lazább” a közeg, így “itt nem kell belemenni a részletekbe, a pozíciókba és a részletes munkaköri leírásokba”, a hangsúly az SPS-nél is inkább a vállalat bemutatásán, az ismerkedésen, a lehetőségek bemutatásán volt. 

SSC toboroz egy fesztiválon? Miért ne?!

“A minőségi munkánknak köszönhetően létszámbővítésben vagyunk. Az elkövetkezendő egy-két évben 150 fővel bővülünk, illetve elindítottuk idén először gyakornoki programunkat is, úgyhogy várjuk a fiatalokat” – magyarázta nekünk Niki, a cég HR business partner kollégája.

A nagy fesztivál forgatagban az SPS pultjánál rendkívül izgalmas feladatokkal találhatta magát szembe a kiváncsi tömeg: az “Egy perc, és nyersz!” játékhoz hasonló, ügyességi feladatokkal készültek a fesztiválózoknak, így volt lufilyukasztás, vízibombázás, dobókockás játék is. És mit lehetett nyerni? Hogy senki ne unatkozzon a fesztiváléjszakában vagy éppen strandolás közben, a nyertesek úszógumival, laposüveggel, de akár kalappal is gazdagodhattak.

Hol keresd az SPS-t, ha felkeltettük az érdeklődésedet?

Elsősorban a Facebook-on tudhatsz meg többet róluk és a mindennapjaikról, de nekünk elárulták a titkukat is: ősztől már az Instagramon is tudod követni őket!

A Zyntern.com a korábbi évekhez hasonlóan, de ezúttal sokkal grandiózusabb formában szervezte meg a Karrier Zónát, ahol a munkáltatók olyan oldalukat mutathatták meg, amelyre egy hagyományos állásbörzén nincs lehetőség. A látogatók lelkes és segítőkész munkatársakat ismerhettek meg, és első kézből kaphattak információt arról, hogy miért jó az adott cégnél dolgozni. 

Mindehhez csupán be kellett regisztrálni a Zyntern Beach Bárban. A regisztrációért cserébe a fesztiválozók egy hátizsákkal és egy Karrier Útlevéllel gazdagodtak. A játék során a cégek állomásait kellett körbejárni és a kérdésekre adott helyes válaszokért begyűjteni az útlevél matricákat. A standoknál nemcsak beszélgetni lehetett a helyszíni kollégákkal, hiszen minden kiállító készült szórakoztató vagy frissítő aktivitással. Ha sikerült összegyűjteni az összes matricát, akkor nem maradt más hátra, mint a kitöltött útlevelet beváltani menő re-poharakra és italkuponra.

Köszönjük, hogy idén is együtt szörföztünk a Karrier Zónában! Találkozzunk jövőre is!

Tetszett a cikk? Oszd meg!