Pörgesd fel a fesztiválélményt az EY csapatával, és élvezd ki a Chill Zone adta lehetőségeket! 

Nyakunkon a nyár legnagyobb egyetemista fesztiválja, melyet minden szempontból vétek lenne kihagyni. Ha azt hitted, nem tudunk még izgalmasabb aktivitásokat bemutatni a legutóbbi 6+1 kedvcsináló indok cikkünk után, akkor tévedtél! Tavalyi kitelepülésük után az EY idén  igazán különleges élményt szeretne nyújtani, és a Zyntern EFOTT Karrier Zóna főtámogatójává lép elő. Hogy ez mit jelent számodra? Többek között feledhetetlen élményeket és fantasztikus hangulatot!

Találkozz egy profi vállalattal egy kötetlen közegben!

Több, mint 150 ország, 700 iroda, 250 ezer munkavállaló. Ugyan már a számok is sokat elárulnak, az EY azonban ennél jóval több. A világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalata Magyarországon 1989 óta kínál professzionális szolgáltatásokat, és ad otthont kimagasló képességű szakembereknek. Ha gyakornokként, fiatal pályakezdőként mellettük teszed le a voksod, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb kezekbe kerülsz. A tehetséggondozásnak, a korlátlan fejlődési lehetőségeknek, és az inspiráló közegnek hála, karriered határa a csillagos ég. 

Zyntern.com Karrier Zóna 2022 Efott főtámogató

Az EY veled együtt kívánja jobb hellyé tenni a világot, melyhez az első lépcsőfok a zéró karbonkibocsátás elérése 2025-ig. A 2022-es EFOTT-on megbizonyosodhatsz afelől, hogy ezek nem légből kapott, üres szavak, ha ellátogatsz standjukhoz a Zyntern Karrier Zónában. Ráadásként pedig az EY Chill Zone-ban védelmezünk majd a nagy hőségtől, ahol a napernyők alatt pihenheted ki az előző este fáradalmait.

Ha nem bírod kivárni az EFOTT-ig, regisztrálj még ma a Zyntern.Com Állásportálra, és válogass a több száz gyakornoki és pályakezdő álláslehetőség között!

Tetszett a cikk? Oszd meg!