Hol máshol bizonyíthatja egy cég, hogy valóban annyira fiatalos, mint állítja, ha nem egy fesztiválon? Ilyen lesz az idei Zyntern Karrier Zóna az EFOTT-on!

Egyáltalán nem mindegy, hol és hogyan találjuk meg első munkahelyünk. Szembejöhet velünk egy hirdetés, beajánlhat minket egy barátunk, vagy sörrel a kezünkben odamehetünk az EFOTT-on egy cég standjához pár menő ajándékért. A Zyntern Karrier Zóna évek óta az EFOTT megkerülhetetlen része, mely idén még több partnercéggel, még színesebb programokkal várja a fesztiválozókat!

Sorbanálló emberek a Zyntern standjánál EFOTT 2021

1. Nokia

Ki ne gondolna meleg szívvel első Nokia telefonjára, hisz még azok is találkozhattak legendás strapabíróságával, akik csak hallomásból ismerik. A világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata 1998-ban vetette meg lábát Budapesten, folyamatosan bővülő, 2200 fős telephelyük pedig azóta a kutatás-fejlesztés kiemelt központja. Olyan korszerű technológiákkal foglalkoznak, mint az 5G, de számos kollégájuk dolgozik a globális fontosságú marketing, toborzási vagy pénzügyi csapatok egyikében. Az EFOTT-on izgalmas játékokon keresztül ismerheted meg a Nokia 165 éves történetét és vállalati kultúráját. Szelfizhetsz autentikus finn környezetben, versenyezhetsz barátaiddal a retro játékgépen és természetesen válogathatsz a jól megérdemelt jutalmak között!

2. Cognizant

Vezető vállalat a professzionális informatikai támogatások és szolgáltatások terén, az önkéntes tevékenységek elkötelezett híve, ráadásul Forma-1 szponzor. Többek között ez a Cognizant. Budapesti központjuk egyben az egyik legnagyobb európai irodájuk, ahol több, mint 1000 informatikai, pénzügyi, gyógyszerészeti ismeretekkel rendelkező munkatársuk dolgozik egy rendkívül diverz, nemzetközi környezetben. Ráadásul 80%-uk a Z és Y generáció tagja, akárcsak Te! Digitális profiljukat ismerve nem csoda, hogy a fesztiválra is a legmodernebb szórakozási fajtával készülnek. Egy mozgószékes repülőgép szimulátor és egy VR segítségével egy kis időre te is magad mögött hagyhatod a Velencei tavat! Ne félj, az esti bulira azért visszaérsz!

3. Schneider Electric

Life Is On. Ez a rövid mottó foglalja össze a Schneider hitvallását, mely szerint mindenkit képessé kell tenni arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésünkre álló energiából. Fejlett szoftverek, digitális szolgáltatások, és energiagazdálkodási technológiák révén hidat képez a fejlődés és a fenntarthatóság között. A 2022-es Jövő vállalatának megválasztott Schneider munkahelyeivel szinte lefedi az egész országot: négy gyáruk, egy logisztikai központjuk, egy front office központjuk, és egy globális pénzügyi és beszerzési szolgáltatásokat nyújtó központjuk van. Lehűtenéd magad a nyári forróságban az EFOTT Karrier Zónában? A Schneider csapata még erre is gondolt: egyél egy fagyit és beszélgess a munkatársakkal vagy tedd próbára intellektuális oldalad egy kvíz keretében.

Boldogan játszó fesztiválozók a 2021-es Zyntern Karrier Zónában

4. Celanese

Ismerd meg a világ egyik vezető vegyipari vállalatát, a Celanese-t! A Celanese budapesti irodája több, mint egy szolgáltatóközpont. Emberközpontú kultúrájuk megkülönbözteti őket másoktól. Az iroda kiváló elhelyezkedése, az egészségügyi és wellness juttatások, a folyamatosan fejlődő, rugalmas munkakörülmények kiváló munkakörnyezetet teremtenek, amiben otthon érezheted magad. Nemzetközi karrierlehetőségeket nyújtanak, hogy ki tudd hozni magadból a legtöbbet. Imádják a kémiát, hiszen összeköti dolgozóikat és azt is imádják, hogy felfedezhetnek kísérletezhetnek a segítségével. Velük is találkozhatsz a Zyntern Karrier Zónájában a fesztivál időtartama alatt. Fedezd fel a köztetek lévő kémiát, ismerd meg a Celanese-t, látogass el standjukhoz! 

5. Swiss Post Solutions

Jól megy a német, és mindemellett gazdasági beállítottságú vagy? Akkor vár az SPS! Ez a svájci központú Nyugat-magyarországi SSC innovatív megoldásokkal nyújt segítséget a globális és hazai üzleti élet szereplőinek. Mindenük megvan, ami csak vonzó lehet egy pályakezdő fiatal számára: hibrid munkavégzés átlag havi 14 irodai munkanappal, stabil háttér, szakmai képzések, nemzetközi karrierlehetőségek. Számukra a „fiatalos, dinamikus csapat” nem légből kapott hangzatos hívószó. Erről számtalan „1 perc és nyersz!” ihletésű játékos kihívás során bizonyosodhatsz meg. Lesz lufi lyukasztás, vízibombázás, alma szállítás szájjal, és sok más. A legjobbak laposüveggel, úszógumival, kalappal tehetik még emlékezetesebbé a fesztivált.  

Fesztiválozó fiatalok a Zyntern Karrier Zónában, EFOTT 2021

6. Bridgestone

Ha bármilyen gépjárművel érkeztél az EFOTT-ra, simán megvan az esély arra, hogy a Bridgestone-nak is köszönheted a biztonságos utad. A közel 90 éves japán gumiabroncsgyártó a régióban kiemelkedő bérek és juttatások tekintetében, azonban alkalmazottait nem pusztán anyagilag becsüli meg. Támogatja a kulturális- és sportéletet, valamint tömérdek programot, egészségügyi szűrést, családi rendezvényt szervez. Nem véletlenül nyerték már el többször a családbarát munkahely díjat. Ők érkeznek talán a legérdekesebb kihívással a Karrier Zónába. A verseny célja: Minél több ideig kell kitartani egy gumiabroncsot! A nyertes br. 200 000 Ft értékben téli- vagy nyárigumi szettet választhat. Ha pedig az erőpróba nem a te asztalod, várnak a VR izgalmas fantáziavilágával!

A sort még tovább folytathatnánk olyan cégekkel, mint a Bonduelle, a HUAWEI, az EUdiákok Iskolaszövetkezet, vagy a Mortoff. De hogy ők milyen meglepetésekkel készülnek, azt majd az EFOTT-on kiderítheted!

+1 Zyntern

Magyarország vezető Z és Y generációs állásportáljaként 2019 óta veszünk részt a legnagyobb egyetemistáknak szóló fesztiválon, hisz a hallgatói életpálya szerves része, hogy adott ponton elkezdünk karrierlehetőségek után nézni. Az EFOTT-on semmihez sem fogható, laza környezetben köthetjük össze a munkavállalókat tehetséges pályakezdőkkel és lelkes gyakornokokkal. Hisszük, hogy a munkáltatói márkaépítés és a toborzás jövője a hasonló megmozdulásokban rejlik. A Zyntern Karrier Zónában idén is azon leszünk, hogy minél tartalmasabbá varázsoljuk számodra a fesztivált! Nemcsak fantasztikus hangulatra, szuper ajándékokra, új barátokra és élményekre számíthatsz, de a pályaválasztás rögös útját is egyengetjük! Otthon le fog esni a szülők álla, ha azzal térsz haza, hogy egy fesztiválon találtad meg első munkahelyed.

Ha nem bírod kivárni az EFOTT-ig, regisztrálj még ma a Zyntern.Com Állásportálra, és válogass a több száz gyakornoki és pályakezdő álláslehetőség között!

Tetszett a cikk? Oszd meg!