Készen vagy a profiloddal és eljött az idő, hogy megszerkeszd és feladd első  hirdetésedet az oldalon? Szuper! Ehhez első lépésként, belépés után kattints a fejlécen az “Álláshirdetéseim” menüpontra, itt tudod elkezdeni a szerkesztést. 

Vegyük át külön a kitöltés szakaszait!

Álláshirdetés létrehozás

Válaszd ki, hogy BASIC vagy PRO hirdetést szeretnél feladni (a PRO hirdetésről a Megrendelések, PRO hirdetések fülön olvashatsz).

BASIC esetén:

Alapadatok

  • Pozíció neve: legyen rövid és lényegretörő, akár egy kulcsinformáció megadásával. Pl.: Megrendeléskezelő – francia nyelvtudással
  • Munkavégzés helye, címe: amennyiben valamiért nem tudod megadni, érdemes leellenőrizni rendszergazda segítségével, nincs-e valamilyen biztonsági korlátozás a használt számítógépen/ internetes hálózatban, nincs-e letiltva a Javascript és meg kell nézni a böngésző frissességét is.
  • Munka típusa: gyakornoki/friss diplomás/diákmunka/ önkéntes: válaszd ki az állásodra illőt
  • Munka kategória: legfeljebb három kategóriát tudsz megadni
  • Elvárt minimum heti munkaóra: ha a jelentkeződ még tanul ez egy nagyon fontos információ számára
  • Fizetés: Ha van fizetés nálatok a pontos összeget is megadhatod

Ütemezés

Pontos határidők esetében megadhatod a Jelentkezési határidőt a Munka kezdéset és a Munka végét. Ha nem, pipáld ki a Folyamatosan lehet jelentkezni és Határozatlan négyzeteket.

Elvárások

Az elvárt nyelvtudás, a hallgatói jogviszony és a diploma meglétének megadásán kívül itt részletezheted a pozícióval járó feladatokat, közölheted a támasztott szakmai, számítógépes, kompetenáciák és soft skillekkel kapcsolatos kritériumokat.

Állás leírása

Külön részben fejtheted ki a pozíció leírást, a vele járó elvárásokat, feladatokat és, amit kínál a cégetek a jelentkezők számára. Itt győzheted meg őket, hogy miért a Ti pozíciótok, a Ti cégetek a legjobb hely számára!

Jelentkezés módja

BASIC hirdetéstípus esetén: csak a Zyntern profiljukkal jelentkezhetnek az állásaitokra a felhasználóink.

Képek & Videók

A profik ügyelnek a részletekre. Minél jobban színesíted az állás profilját, annál vonzóbbá válik hirdetésed a pályázók számára! 

Borítókép: Használj jó minőségű borítóképet. Ajánlott képméret: 1640 x 720px (Hasonló a Facebook borítókép mérethez)

Tölts fel fotókat az irodáról, tréningekről, csapatépítésekről, amin keresztül a leginkább megmutatod milyen az élet a te munkahelyeden.
Fontos: csak YouTube videó ágyazható be a Zyntern oldalán!

A legfontosabb lépés amit semmiképpen ne hagyj ki: kattints a “Mentés” gombra!

A pozíciót az Előnézet gombbal tekintheted meg, hogyan fog kinézni élesben és a Közzététel gombra kattintva teheted nyilvánossá a pályázók felé. 

PRO hirdetés esetén: A vásárolt kredit érvényességének számolása is ettől a naptól indul.

Fontos: ha egy 30 napig érvényes hirdetés feladására csak az utolsó 30 napos felhasználási időn belül kerül sor, az érvényessége nem tolódik ki az aláírt megrendelő adatlapon szereplő dátumon túlra! Például március 30-ig érvényes a kreditem, de csak március 11-én posztoltam a hirdetést, az csak az érvényességi idő végéig lesz aktív az oldalon.

Álláshirdetés közzététele

Fusd át mégegyszer hirdetésed, majd nyomd meg a Közzététel gombot! Ezzel a munkakereső diákok számára is láthatóvá válik a hirdetés. Hirdetésedet bármikor szerkesztheted az “Álláshirdetéseim” felületen a “Szerkesztés” gombra kattintva.

Felhasználók értesítése

Ezzel azonnali értesítést kapnak azok a felhasználók, akik az álláshoz hasonló preferenciákat adtak meg a profiljukban. Ezután ők is egy gombnyomással jelentkezni tudnak a hirdetésre a Zyntern profiljuk elküldésével, amiről te is azonnali értesítést kaphatsz. Figyeld a jobb felső sarokban levő Csengőt! Ugye milyen klassz? 🙂