Csatlakoznál a Zyntern közösséghez? Szuper! Ehhez böngésződben nyisd meg a https://zyntern.com/ linket, majd kattints a jobb felső sarokban található Belépés gombra. A felugró ablak bal alsó oldalán található Regisztráció gombra kattintva el is kezdheted három féle módon a műveletet.

Regisztráció Facebook fiókkal

Facebook-os regisztrációddal nincs más dolgod, mint a Facebook logójával ellátott “Belépés” gombra kattintani az oldal tetején. Ezt a módot választva a Zyntern a nevedet, a profilképedet és az e-mail címedet/telefonszámodat fogja felhasználni az adataid közül.

Regisztráció Gmail fiókkal

A Gmail-es regisztrációdat a Google ikonjával jelölt “Belépés” gombra kattintva teheted meg. Az gmail-es e-mail címed és a jelszavad megadásával a Google megosztja a nevedet, az e-mail-címedet, a nyelvi beállításaidat és profilképedet velünk.

Regisztráció e-mail címmel

Ha felületünkön szeretnél regisztrálni a következő adatokat kell megadnod: a regisztráció elfogadásához szükséges elfogadni Adatvédelmi szabályzatunkat és a Felhasználói feltételeinket, melyeket bővebben a hivatkozásokra kattintva tanulmányozhatsz.

PRO TIPP: Megéri feliratkozni hírlevelünkre is, hiszen a hozzád passzoló állásokról, a legújabb szakmai eseményekről és egyedi lehetőségekről közvetlenül értesülhetsz.

A “Regisztráció” gombra kattintva e-mailben kapsz egy megerősítő levelet, aminek az elfogadása után hivatalosan is Zyntern felhasználóvá válsz.