Nagyon örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk! Az e-mail címed megerősítése után lépj be a Zyntern profilodba. A főoldalon a Belépés gombra kattintva válaszd ki a neked tetsző bejelentkezési módot (Facebook/ Gmail/ Zyntern belépés).

KEZDŐDHET AZ ÁLLÁSKERESÉS!

Bejelentkezés után láthatod és követheted a profilodat, a hozzád illő állásajánlatokat, a kedvelt állásaidat, az eseményeidet, továbbá a jelentkezéseidet. Ha elkattintanál az oldalról a “Főoldalam” ikonra kattintva újra visszatérsz erre a felületre.

ZYNTERN PROFILOD SZERKESZTÉSE

A következő fontos lépés a Zyntern profilod alapos kitöltése. A megadott információk alapján matchel össze téged az algoritmusunk a neked való állásokhoz. Fontos, hogy pontosan és a valóságnak megfelelően töltsd ki a pontokat. Kattints a “Profilom” gombra és kezdődhet a munka.

Profilod erőssége: ez arról árulkodik, hogy mennyi információt adtál meg magadról. A cél a Profi szint.

LÉPÉSEK

  1. Fotók feltöltése – töltsd fel magadról egy portrét, a kedvenc borítóképedet és add meg az elmaradhatatlan információt magadról, hogy rendelkezel-e nappali tagozatos hallgatói joviszonnyal
  2. Bemutatkozás – 2-3 mondatban mutatkozz be, vagy tedd be a kedvenc idézetedet, motivációs gondolatodat. Profi tipp: Készíts el magadról egy rövid bemutatkozó videót, töltsd fel YouTube-ra és linkeld ide. 
  3. Képességek – add meg az összes Számítógépes IT képességeidet, Szakmai képességeidet, Kompetenciáidat, soft skilljeidet. 
  4. Beszélt nyelvek – állítsd be milyen nyelveken, milyen szintű a tudásod jelenleg.
  5. Tanulmányok – gimnázium, BSc vagy MSc diploma előtt/ után állsz? Oszd meg a cégekkel, hogy tudják mi volt az alma matered.
  6. Munkatapasztalat – van már korábbi munkatapasztalatod? Akár egy nyári munka, akár egy pár hónapos gyakornoki: mindenképpen tedd hozzá a Zyntern profilodhoz.
  7. Hobbi, érdeklődés, extra tevékenységek – Mit csinálsz szabadidőben? Sportolsz, kreatívkodsz, önkénteskedsz? Ez mind értékes információ lehet egy cég HR munkatársának.

Amit ne felejts el: minden új beállítás után a Mentés gombra kattintani!

Elérhetőség

Állítsd be a pontos e-mail címedet és a telefonszámodat, amelyen keresztül elérhetnek téged a cégek.

Csatolt mellékletek

Hozzáadhatsz a Zyntern profilodhoz dokumentumokat (pl. portfóliót, CV-t), amit a cégeknek lehetősége van megnézni miután jelentkeztél. Ajánlottan PDF formátumban töltsd fel ezeket.

CV LETÖLTÉSE

Ha úgy gondolod szívesen használnád a Zyntern profilodat önéletrajzként a “CV letöltése” gombra kattintva máris a gépeden landol a vadiúj, naprakész CV-d. Tölts ki mindent angolul is, hogy angol nyelven is használhasd azt.

VÁLTOZTATÁS ÉS TÖRLÉS

Ha bármilyen infot szeretnél megváltoztatni, kattints a toll ikonra és írd át a meglévő szöveget. Ne felejtsd el véglegesíteni a “Mentés” gombbal!
Törlés esetén kattints a kuka ikonra, egy biztonsági kérdés után már el is tűnik a nem kívánt tartalom.

KILÉPÉS A PROFILOMBÓL

Ha szeretnél kilépni a profilodból menj a jobb felső sarokba a neved mellett található kis fekete nyílra. A lenyíló menüből válaszd ki a Kijelentkezés lehetőséget.