Örülünk, hogy úgy döntöttél, regisztrációddal gyarapítod a Zyntern felhasználói közösséget! Kezdő lépésként nyisd meg böngésződben a https://zyntern.com/ oldalt és kattints a lila “Cégeknek” gombra. Az új ablakon kattints a “Profil létrehozás gombra”, vagy szintén a jobb felső sarokban található “Belépés” gombra

Regisztráció E-mail címmel

Töltsd ki a mezőket, fogadd el az Adatvédelmi Szabályzatot és a Felhasználási feltételeket. Utóbbiak tanulmányozásához hivatkozás formájában rá is kattinthatsz. Fontos: A regisztrációkor megadott cégnév fog látszódni álláskereső ügyfeleink számára az oldalon.

PRO TIPP: Ha naprakészen szeretnél értesülni a legújabb fejlesztéseinkről, felhasználóinknak szóló tippekről, akkor kattints rá az alkalmi hírlevél igénylésére a regisztráció befejezéseként!

Regisztráció Facebook fiókkal

Facebook-os regisztrációddal nincs más dolgod, mint a Facebook logójával ellátott “Belépés” gombra kattintani az oldal tetején. Ezt a módot választva a Zyntern a nevedet, a profilképedet és az e-mail címedet/telefonszámodat fogja felhasználni az adataid közül.

Regisztráció Gmail fiókkal

A Gmail-es regisztrációdat a Google ikonjával jelölt “Belépés” gombra kattintva teheted meg. Az gmail-es e-mail címed és a jelszavad megadásával a Google megosztja a nevedet, az e-mail-címedet, a nyelvi beállításaidat és profilképedet velünk.

A “Regisztráció” gombra kattintva e-mailben kapsz egy megerősítő levelet, aminek az elfogadása után hivatalosan is Zyntern felhasználóvá válsz. Belépni ezek után a https://zyntern.com oldalán, a jobb oldalt megjelenő “Belépés” gombra kattintva tudsz, bővebb információkért kattints ide.