Akárcsak álláshirdetésekre, a Zynternen számos szakmai eseményre is tudsz regisztrálni! 

RÉSZLETES KERESÉS ESEMÉNYEKRE

Kattints a fejlécben lévő Események menüpontra, 

  • Kulcsszó alapján történő keresésben megadhatod, ha van konkrét esemény típus (pl. Esettanulmány, meetup) ami téged érdekelne.
  • A cég fülnél beírhatod, ha van olyan szervezet, akinek szívesen elmennél a rendezvényére.
  • A szakterület fülön a nagyobb kategóriákon belül (Gazdaság, Mérnök & Tudomány, IT, Társadalom, Művészet, Vendéglátás & Turizmus) további alkategóriákra szűrhetsz rá, pl gépészmérnök, logisztika és beszerzés, stb.)
  • A helyszínnél megadhatsz egy konkrét várost és annak maximum 50 km-es körzetét, amelyen belül érdekelnének milyen események lesznek.

Választhatsz a kártya”, a “lista” és a “térkép”-nézet között. Kártyanézetben négyzetekbe listázva, listanézetben sorban láthatod az aktuális ajánlatokat. A térképre váltva viszont megjelenik, melyik területen/ városban hány esemény  van jelenleg posztolva oldalunkon.

Ha megtaláltad a téged érdeklő rendezvényeket, kattints rá a hirdetésre, majd regisztrálj a Regisztrálok gombbal.

ESEMÉNYEIM KÖVETÉSE

Sikerült beregisztrálnod egy eseményre, de elfelejtetted mi is a pontos helyszín, vagy a kezdési időpont?

Kövesd eseményeidet a Zyntern profilodban! Kattints a Főoldalam menüpontra, majd a bal oldalán található listából válaszd ki az Eseményeim fület. Itt találhatod azokat a programokat, amik érdekeltek téged.

Regisztrációidat Státusz – Összes, Függőben, Elfogadva, Elutasítva – és dátum alapján – Legfrissebb elől, Legrégebbi elől –  tudod rendezni.