Indul a toborzási kampányod? Add le rendelésed a https://zyntern.com/pricing oldalán keresztül!

Kredit, egyenlegvásárlási folyamat

Ha Zyntern Pro hirdetésben gondolkodsz, válaszd ki a “Vásárlás” menüpontból melyik csomagot szeretnéd felhasználni. Lehetőséged van havi előfizetést, álláshirdetési kreditet, esemény kreditet, kiemelést és akár social media hirdetést is vásárolni, amit új álláshirdetés létrehozásánál felhasználhatsz. 

Növelnéd a láthatóságát a meglévő álláshirdetéseidnek? Emeld ki a következőképpen.

Meglévő álláshirdetés kiemelése

Menj az “Álláshirdetéseim” felületre, ahol a “Népszerűsít” gombra kattintva felhasználhatod a megvásárolt kreditjeidet. 

Emeld ki a hirdetésedet a főoldalon, hogy minden látogató elsőkörben találkozhasson az álláshirdetéseddel. Ha szeretnél nagyobb elérést a pozícióidnak rendelj tőlünk social media kampányt, így legnépszerűbb a közösségi média felületeken is felbukkanhatsz.

Egyedi ajánlat, további szolgáltatásaink és annak árai, illetve egyéb kérdés esetén keress minket a [email protected] e-mail címen keresztül!

A sikeres kapcsolatfelvétel után kollégánk megrendelő adatlapot fog küldeni adategyeztetés és a rendelés véglegesítése céljából, annak aláírásos jóváhagyásával kerül sor a számla küldésére. A számla összegének beérkezte után jóváírjuk a rendelt kreditet adatbázisunkban a profilon és meg lehet kezdeni a hirdetések aktivizálást.

Hirdetések érvényességi ideje

PRO hirdetés esetén: A vásárolt kredit érvényességének számolása a hirdetés közzétételének napjától indul.

Fontos: ha egy 30 napig érvényes hirdetés feladására csak az utolsó 30 napos felhasználási időn belül kerül sor, az érvényessége nem tolódik ki az aláírt megrendelő adatlapon szereplő dátumon túlra! Például március 30-ig érvényes a kreditem, de csak március 11-én posztoltam a hirdetést, az csak az érvényességi idő végéig lesz aktív az oldalon.

Jelentkezők megtekintése, szűrése

Élesben pörög a hirdetésed? Szuper! 🙂 

A jelentkezők kezelése bejelentkezés (http://zyntern.com/login/company) után az Álláshirdetéseim fülön végezhető el, a “Jelentkezők” gombra kattintva.

Ahogy a “Visszajelzés a jelentkezőknek” pontban leírtuk, fontos, hogy a pályázók minél előbb megkapják az első reakciót elfogadás vagy elutasítás formájában, mely a matching alapján dönthető el. A matching alapja a hallgatói jogviszony szükségessége, a nyelvtudás, a munkavégzés ideje és az álláskategória. A jelentkezők a matching alapján listázódnak: a pozícióhoz leginkább illő jelöltek kerülnek a lista élére.

Miután a visszaajelzést megadtuk, válik lehetővé számunkra az álláskereső önéletrajzának letöltése.

Adatkezelési okokból azoknak a jelentkezőknek az adatait nem adjuk ki a hirdetők felé, akik nem lettek elfogadva a hirdető által.

Jelentkezési felület átirányítása

PRO hirdetés esetén, ha nem szeretnéd a Zyntern jelentkező kezelő rendszerét használni, kérjük adj meg egy saját web címet, ahová szeretnéd átirányítani a jelentkezőket amikor a Jelentkezés gombra kattintanak (pl. a cég saját karrier oldalára vagy egy konkrét álláshirdetésére) Fontos, hogy ebben az esetben a jelentkezőket az a Zyntern fiókodban nem fogod látni.

Szűrőkérdés megadása

Pro hirdetés esetén pedig szűrőkérdést is feltehetsz a jelentkezőknek. A beállításokban azt is megadhatod, hogy szeretnél-e értesülni az új jelentkezőkről emailben, és hogy milyen gyakorisággal.