Profilom szerkesztése

Megtörtént a regisztráció? Üdvözlünk a Zyntern felhasználói közösségben!

A következő lépés egy informatív és minél színesebb profil létrehozása, mellyel magadhoz csábíthatod a pályázókat – a Zyntern felülete lehetőséget ad erre!

Belépés után rögtön az “Álláshirdetéseim” menüpontra érkezel, ahol bal oldalt találhatod a “Profilom” gombot. Erre kattintva el is kezdhetjük a profilunk kitöltését.

LÉPÉSEK

  1. Cégnév – add meg pontosan a cégnevet, hiszen az álláshirdetéseknél az itt megadott név fog megjelenni
  2. Logó – add meg a céged logóját, hogy egyszerűen beazonosítható legyél a jelentkezők számára
  3. Borítókép – tedd vonzóvá a profilt egy jól megválasztott borítóképpel! Ha a pályázó többet meg szeretne tudni a cégről, ez lesz az első, amit meg fog látni a profilból. Ez az első kép amivel a felhasználók találkoznak. Használj jó minőségű képet. Ajánlott képméret: 1640x720px (Hasonló a Facebook borítókép mérethez)
  4. URL – kreálj egyedi, Zynternes URL címet a cég nevével
  5. Bemutatkozás / Juttatások / Felvételi folyamat – törekedj arra, hogy mindhárom menüpontban vonzó, összeszedett leírást adj meg. Egy igényes profil rendezettséget sugall a pályázó számára, ahova érdemes beadni a jelentkezést, növelve ezzel a sikeres toborzási esélyeket.
  6. Díjak, elismerések – cégedet díjazásra került valamilyen területen? Büszkélkedj velük, növeld céged értékét a pályázó szemében!
  7. Karrier lehetőségek – mutasd be, hogy milyen kilátások várnak a hozzátok jelentkezők jövőbeli karrierútjával kapcsolatban
  8. Mindennapjaink (Képek és videók) – Tölts fel csapatképeket, fotózd le az iroda környezetét, mutasd meg, hogy milyen remek körülmények várnak a következő csapattagra!
  9. Iparág – Akár több lehetőséget megadhatsz, hogy milyen iparágot/iparágakat képvisel a céged
  10. Hasznos linkek: Weboldal/ Facebook/ LinkedIn/ Instagram – rengeteg mai fiatal álláskereső használja ezeket a platformokat ezért érdemes a felhasználók számára minden meglévő, nyílt céges felületet megmutatni.