Az Álláshirdetéseim menüben, a hirdetés kártyák alján láthatod, hogy mennyien jelentkeztek az állásra és, hányan tekintették meg azt. Megnyithatod a jelentkezők profilját, és egy gombnyomással elfogadhatod, vagy elutasíthatod jelentkezésüket, így a diákok sosem maradnak válasz nélkül. Az elfogadom gomb kattintása után válik láthatóvá a jelentkező elérhetősége. 

Visszajelzés a jelentkezőknek

Egy új állás rengeteg energia és idő befektetését igényeli mind a pályázó- mind a hirdető szempontjából. Az álláskeresőknek az egyik legnagyobb hiányérzetet az okozza, ha semmilyen visszajelzést nem kap a munkáltatótól, amitől a bizalmuk tartósan is megrendülhet adott cégek irányában.
A Zyntern erre egy nagyszerű és könnyen kezelhető megoldást kínál automatikus üzenetek formájában! Hirdetői oldalról csak egy gombnyomás – a jelentkezők pedig elkerülik a felesleges várakozást.

PRO hirdetés esetén pedig szűrőkérdést is feltehetsz a jelentkezőknek. 

Jelentkezés elfogadása

A beérkezett jelentkezéseket a következő formában találhatod meg Zyntern profilodon:

Az elfogadás gomb megnyomásával a pályázók egy automatikus válaszüzenetet kapnak, amelyben tájékoztathatod őket a kiválasztás következő lépéséről. Ez nem feltétlenül egy végleges igent, inkább egy első körös visszajelzést jelent.

Tipp: jelezz vissza mihamarabb, mert a jelöltek személyes adataihoz kizárólag a gomb megnyomása után férhetsz hozzá.

A “Vezérlőpult” menüpontban, az “Alapértelmezett válaszok” résznél találhatod meg a Zyntern által javasolt üzenetet, mely természetesen igény szerint átírható.

Jelentkezés visszautasítása

Az “Elfogadás”-hoz hasonlóan az “Elutasítás” gomb használatával is automatikus válaszüzenetet kapnak a jelentkezők, mellyel akár vissza is irányíthatod a pályázót a saját karrieroldalatokra, hátha egy másik pozíciónak megfelelhet. 

Tipp: Amennyiben kapacitásotok megengedi, jelezz vissza profiljukkal kapcsolatban!

A jelentkezők visszajelzései alapján egy cég, melytől visszautasító üzenetet kaptak, sokkal szimpatikusabb nyomot hagy, mint a válasz nélkül hagyott pályázat.