SZEvasz Győr!

Megérkezett a Zyntern.com állásportál! Találj gyorsan és egyszerűen gyakornoki és pályakezdő munkákat Győrben. Állások  gazdasági, mérnök, IT, nyelvi és más területeken!

Regisztrálj november 15-ig a zyntern.com oldalán és nyerd meg az elektromos rollert vagy az éves internet előfizetést. 

Hajrá nektek! Görgess tovább a részletekért.

Regisztrálj november 15-ig és nyerj!

  1. Regisztrálj a Zyntern.com állásportálon november 15-ig.
  2. A profilodban a Munkapreferenciák beállításoknál add meg az érdeklődési területeidet (pl. marketing, villamosmérnök, IT…), valamint a munkavégzés helye mezőben a városodat, Győrt.
  3. Ha ez megvan, automatikusan részt veszel a november 16-i sorsoláson, ahol megnyerheted az elektromos rollert vagy az éves internet előfizetést! (Játékszabály)

Ismerd meg a Zyntern.com állásportált

A Zyntern az újgenerációs pályakezdők állásportálja, ahol a segítségedre vagyunk hogy könnyedén elindulhass a karriedben! Készítsd el a karrierprofilodat, ismerd meg a cégeket és jelentkezz a hozzád illő gyakornoki és pályakezdő lehetőségekre egy kattintással! Látogass el a Zyntern Blog-ra a ahol hasznos és érdekes tartalmakkal találkozhatsz. Ismerd meg a Zyntern-t!

Készitsd el a Zyntern profilod

Készítsd el életed első karrierprofilját! Add meg a tanulmányaidat, munkatapasztalataidat, suli melletti tevékenységeidet amikre büszke vagy, és képességeidet! A profilodat egy menő önéletrajzként le is mentheted! 

Jelentkezz a hozzád illő állásokra

Állítsd be a profilodban milyen területen szeretnél tapasztalatot szerezni, milyen nyelveken beszélsz, mennyi időt tudsz munkára fordítani, majd jelentkezz a neked való gyakornoki és pályakezdő állásokra a profilod elküldésével egy kattintással. 

A profilodhoz passzoló lehetőségekről azonnal értesítést küldünk a Zyntern profilodba és e-mailben.

Kövesd nyomon a jelentkezéseidet

A zynternen nyomonkövetheted a jelentkezéseidet. A cégek azonnal értesülnek a jelentkezésedről és visszajelzést tudnak küldeni neked a Zyntern profilodba, hogy elfogadják vagy elutasítják a jelentkezésedet és tájékoztatnak a további teendőidről.