Hello Szeged, ez itt a Zyntern.com Állásportál!

A Zyntern.com Pályakezdő Állásportál Szegedre is megérkezett! Itt jó helyen vagy, ha a suli mellett dolgoznál gyakornoki, pályakezdő vagy junior pozícióban! Válogass a Zyntern álláslehetőségei közül és indítsd be a karriered!

Ha december 1-ig regisztrálsz a Zyntern.com-on, álmaid állása mellett még nyerhetsz is: Decathlon utalványt, Haunted House belépőt, vagy egy tálca Red Bullt!

Mit kell tenned?

Regisztrálj a Zyntern.com
oldalán december 1-ig!

A profilodban add meg Szegedet, mint a munkavégzés helyét!

Szurkolj, hogy te légy az a szerencsés, akit decemberben kisorsolunk!

Szeged (1)

Nyereményjáték!

Regisztrálj 2021. december 1-ig és add meg a profilodban a munkavégzés helyének Szeged városát, hogy a tiéd legyen az alábbi szuper nyeremények egyike:

Szponzoraink

Ismerd meg a Zyntern.com-ot!

A Zyntern.com kifejezetten nektek, pályakezdő fiataloknak lett létrehozva, azért, hogy megkönnyítse számotokra a munkakeresést! Miért érdemes a Zynternen állást keresni? 

  • Készítsd el gyorsan és egyszerűen a karrier profilod, amivel az állásokra tudsz jelentkezni. Ha szeretnéd, ezt önéletrajzként is letölheted magadnak egyetlen gombnyomással.
  • Állítsd be profilodban a munkakeresési preferenciáidat és jelentkezz a hozzád passzoló állásokra! Ha pedig álmaid állása kerül fel a Zynternre, mi azonnal értesítünk róla!

Álláslehetőségek szegeden

További szegedi gyakornoki, pályakezdő és junior álláslehetőségekért látogasd meg a Zyntern.com oldalát!

Hol találkozhatsz még velünk?

Mi nem csupán egy állásportál vagyunk. Amellett, hogy segítünk beindítani a karriereteket eseményeket szervezünk és eljuttatjuk hozzátok a legmenőbb programokat! 

Munkaerőt keresnél a Zynternen?

Szuper! A legjobb helyen jársz, hogy megtaláld a megfelelő pályakezdő utánpótlást cégedhez! Egyedi ingyenes interaktív cégprofillal és álláshirdetések létrehozásával könnyű kitűnni a munkaerőpiac zajából! Add fel első hirdetésed ingyen vagy válogass a leghatékonyabb toborzási szolgáltatások közül!