ZYNTRO CHALLENGE
mutasd be a diákszervezeted és nyerj!

Diákszervezetek, Szakkollégiumok, figyelem! Mutassátok meg a Zyntern.com oldalán, hogy mivel foglalkozik a hallgatói közösségetek és nyerjetek értékes ajándékokat. Legyetek Ti 2020 Közönség díjas diákszervezete vagy szerezzétek meg a szakmai zsűri különdíját!

Zyntern Gold Prize

75.000 Ft

Zyntern Silver Prize

50.000 Ft​

Zyntern Bronze Prize

25.000 Ft​​

Szakmai különdíj

100.000 Ft értékű vásárlási utalvány

Zyntro Challenge - Részvételi folyamat

  1. Először készítsétek el a diákszervezeti Zyntern Cégprofilotokat a https://zyntern.com/for-companies oldalon november 15. éjfélig. 
  2. Majd regisztráljátok be minnél több, de legalább 10 tagott a https://zyntern.com/student-registration oldalon. 
  3. Végül a regisztrált tagok írják be a Zyntern Profiljukba a diákszervezetek teljes nevét a Hobbi, érdeklődés, extra tevékenységek részbe.
  4. Ezzel lehetőségetek nyílik résztvenni a nyereményjátékban ahol tiétek lehet a Közönség díj és a Szakmai különdíj.

Szakmai különdíj

Legyen tiétek a 100.000 Ft szakmai különdíj a Morgan Stanley támogatásával! A szakmai különdíj megítélésénél az alábbi szempontokat veszi figyelembe a zsűri:

  • Profil igényes kitöltöttsége
  • A szervezet szakmai missziójának és munkásságának megfelelő alapos, de lényegretörő bemutatása
  • A szervezet missziójának és munkásságának értékteremtő jellege

Közönség díj - Oszd meg és nyerj!

Gyűjtsetek minél több megosztást a szervezetek zyntern profiljára november 16. és december 6. között a https://zyntern.com/blogzyntro/ oldalon a diákszervezeti kártyák alatt található Share/Megosztás gombbal. 

Növeld az esélyeteket! A profilotokat akár többféleképpen is megosztatjátok. Kattints a Megosztás gombra, majd a felugró felületen válaszd ki a bal felső sarokban a megosztás módját, ahol a saját oldaladon, vagy a barátaid oldalán vagy csoportokban is közzéteheted a szervezet profilját! Minél többször, minél több formában osztjátok meg, annál nagyobb az esélyetek! 🙂

Résztvevő szervezetek