Coca-Cola HBC Magyarország - Early Talent Program

A program rövid leírása

Az Early Talent Program célja, kiemelkedő fiatal tehetségek bevonzása, akik készen állnak hosszú távon karriert építeni a Coca-Cola HBC Magyarországnál. Az egyéves program során a résztvevők stratégiai projekteken dolgoznak, különböző területeken szereznek iparági tapasztalatot, és mentorálásban részesülnek, miközben személyre szabott fejlődési lehetőségeket kapnak. A program komplexitása és gyakorlati megközelítése biztosítja a tehetségek hosszú távú integrációját a vállalat utánpótlás stratégiájába.

Program neve

Coca-Cola HBC Magyarország - Early Talent Program

PÁLYÁZÓ CÉG NEVE

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

Célcsoport

Pályakezdők, közgazdasági, mérnöki vagy élelmiszeripari végzettséggel.

PROJEKT LINKEK

A gyakornoki programunk

A program célcsoportja

Frissdiplomások és pályakezdők számára készült program, amely olyan ambiciózus, 0-3 év tapasztalattal rendelkező fiatalokat céloz, akik közgazdasági, mérnöki vagy élelmiszeripari végzettséggel rendelkeznek. A program ideális résztvevői vezetői ambíciókkal és erős kommunikációs készségekkel bírnak.

Megszerezhető készségek és tudás a program során​

A résztvevők széleskörű ismereteket szereznek az értékesítés, ellátási lánc, projektmenedzsment, stakeholder management és analitika terén. Emellett fejlesztik prezentációs és időgazdálkodási készségeiket, valamint mélyebb betekintést nyernek a vezetői és stratégiai döntéshozatalba.

Közép és hosszú távú karrier lehetőségek​

A program célja, hogy gyorsított belső képzéssel és személyre szabott támogatással kinevelje a jövő vezetőit. A résztvevők a program lezárása után komplex szakértői vagy csoportvezetői szerepkörökbe léphetnek, karrierjük hosszú távú támogatását karrier coaching biztosítja.

A program során biztosított képzések, szakmai vagy informális programok, tehetséggondozás​

Az onboarding folyamatban a résztvevők megismerhetik a vállalat felépítését és a termék életciklusának egyes fázisait a termék gondolatától a fogyasztóval való találkozásig. A résztvevők rotációs rendszerben különböző területeken szereznek gyakorlati tapasztalatokat, online és tantermi tréningekkel támogatjuk fejlődésüket. Mentoring, karrier coaching, valamint közösségépítő események és nemzetközi kitekintések segítik őket személyes és szakmai kompetenciáik fejlesztésében.

A munkavégzés helyszíne, munkarendje

A program során a munkavégzés helye és formája a rotációs terv szerint változik. A feladatok egy része offline végezhető (pl. értékesítés, gyártás), míg az irodai munkakörök esetében heti 2-3x biztosított a home office lehetőség. Az irodánk Dunaharasztiban található, céges buszjáratokat biztosítunk.

Információ a fizetésről és a juttatásokról​

A juttatások között az alapbér mellett szerepel a cafeteria rendszer, privát orvosi ellátás, részvétel a dolgozói részvény programban, rendszeres közösségi események, és a home office lehetősége.

A programban résztvevő fiatalok létszáma​

Jelenleg 5 fiatal vesz részt az egyéves programban, és a következő évre is hasonló létszámmal tervezünk.

A program eredményessége​

Ez az első éve az új Early Talent Programnak, amelyet a jelenlegi Z generációs fiatalok igényeire szabtunk. A program korábbi verzióiból több vezető is kikerült, beleértve a Coca-Cola HBC Magyarország ügyvezető igazgatóját.

A toborzási kampányunk

Kampány vagy munkáltatói márka aktivitás célja

Az Early Talent Program toborzási kampánya célzottan szólította meg a Z generációs frissdiplomásokat és pályakezdőket, kiemelve a Coca-Cola HBC Magyarország által kínált egyedülálló karrier- és fejlődési lehetőségeket. A kampány két hullámban, omnichannel megközelítéssel valósult meg, biztosítva, hogy a célcsoport minden tagja találkozhasson az üzenettel a számára releváns csatornákon.

A kampány időzítése és időtartama

Az első hullám januárban zajlott a kereskedelmi területre, a második hullám áprilisban az ellátási lánc területére toborzott.

A kampány népszerűsítése során felhasznált eszközök listája​

• Facebook és LinkedIn organikus és fizetett hirdetések
• Jobboard hirdetések és bannerek
• EDM 9127 főnek
• Saját karrieroldal és LinkedIn álláshirdetések
• Belső ajánlási rendszer
• Egyetemi programbemutatók és hírlevelek

A kreatív toborzási kampány WOW faktora​

Az Early Talent Program egyedülálló lehetőséget kínál tehetséges fiataloknak, hogy valós, stratégiai projekteken dolgozzanak, miközben top vezetőktől tanulnak. A résztvevők a személyre szabott, gyorsított fejlődési pályának köszönhetően rövid időn belül vezetői szerepbe léphetnek. A toborzási kampány omnichannel stratégiával és erős közösségi média jelenléttel kiemeli a Coca-Cola HBC Magyarország vonzerejét, bemutatva a korábbi tehetségprogram résztvevőinek sikeres karrierjét.

Tetszik a programunk? Szavazz ránk!

Ha tetszik a pályakezdőknek szóló programunk és szívesen dolgoznál nálunk, szavazz ránk a Zynternship Awards-on!