MGI BPO- „Mennyire vagy számviteli guru?”

A program rövid leírása

A fiatal, számviteli pályán tanulók és végzős hallgatók edukálása, hogy megértsék a szakma gyakorlati oldalát, és felmérjék, mennyire képesek helyesen válaszolni a jelenlegi tudásukkal. A „Számviteli Guru” pályázat célja volt, hogy minél több fiatal játsszon és ismerkedjen meg cégünk gyakornoki lehetőségeivel, valamint növeljük cégünk Instagram követői táborát.

A kvíz helyes válaszait mindig a határidő letelte után osztottuk meg, így a játékosok tanulhattak az eredményekből. A helyesen válaszolók között havonta két fős Budapest Park koncertjegyet sorsoltunk ki. A nyereménykoncertek közönségszavazással kerültek kiválasztásra, márciusban Bagossy Brothers Company, áprilisban Punnany Massif, és májusban Beton Hofi nyert Majkával szemben.

Kampány neve

„Mennyire vagy számviteli guru?”

PÁLYÁZÓ CÉG NEVE

MGI - BPO

Célcsoport

Számviteli tanulmányokat folytató hallgatók és frissdiplomások.

PROJEKT LINKEK

A gyakornoki programunk

A program célcsoportja

A kampány célcsoportját fiatal pályakezdők, gyakornokok és frissdiplomások alkotják, különösen a pénzügy és számvitel szakos egyetemi hallgatók és végzettek. A kampány fő célja a Z generáció bevonzása és egy szélesebb követőtábor elérése volt.

Megszerezhető készségek és tudás a program során​

Munkatársaink folyamatos képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, így rendszeresen támogatjuk őket online és külsős tanfolyamokkal. Számviteli területen alaposan felkészítjük őket, és az itt töltött idő alatt kiemelkedő szakmai tudásra tehetnek szert. Fejlődésüket tanulmányi szerződéssel is segítjük, hogy még magasabb szintre emelhessék szakértelmüket.

Közép és hosszú távú karrier lehetőségek​

Nálunk egy jól kidolgozott karrierút várja a gyakornokokat, amelyen már többen egészen csoportvezetői szintig jutottak az évek során. Elkötelezettek vagyunk a fiatalok képzése és fejlesztése iránt, hogy kiváló szakértőkké válhassanak. Nálunk a gyakornoki pozícióból általában 1-2 év alatt asszisztensi szintre lehet előrelépni, majd ezt követően, az éves teljesítményértékelések alapján, fokozatosan haladhatnak tovább a karrierjükben. Minden gyakornok több mentort kap, ami lehetőséget biztosít számukra, hogy különböző nézőpontokból ismerhessék meg a munkafolyamatokat, és mélyebb megértést nyerjenek a feladataikról. Munkatársaink folyamatos képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, így rendszeresen támogatjuk őket online és külsős tanfolyamokkal. Számviteli területen alaposan felkészítjük őket, és az itt töltött idő alatt kiemelkedő szakmai tudásra tehetnek szert. Fejlődésüket tanulmányi szerződéssel is segítjük, hogy még magasabb szintre emelhessék szakértelmüket.

A program során biztosított képzések, szakmai vagy informális programok, tehetséggondozás​

Gyakornokaink számára lehetőséget kínálunk a szakdolgozat elkészítéséhez szükséges támogatásra, akár külső konzulensi szerepet is vállalnak vezetőink és mentoraink a betanítás mellett. Részt vehetnek online továbbképzéseken, például a nemrég megtartott Excel tanfolyamon, valamint örömmel várjuk őket minden csapatépítő eseményre is. A szakmai meetingek, amelyek minden csoportban havi több alkalommal zajlanak, lehetőséget nyújtanak számukra, hogy aktívan részt vegyenek, és ezen alkalmak során történik a feladatok kiosztása is.

A munkavégzés helyszíne, munkarendje

Munkavégzés helye: irodai napokon: 1146 Bp. Zichy Géza utca 5., és homeoffice lehetőség.

A gyakornokok, hasonlóan a többi kollégához, hibrid munkavégzésben dolgozhatnak. Ez azt jelenti, hogy heti 1-2 alkalommal irodai jelenlétre van szükség, a többi napokon pedig otthonról végezhetik a munkájukat. Ezen felül rugalmas időbeosztást biztosítunk számukra, amelyet az egyetemi órarendjükhöz igazítunk, hogy megkönnyítsük az egyensúly megtartását a munka és a tanulmányok között.

Információ a fizetésről és a juttatásokról​

Nálunk számos előny vár rájuk: az irodában tematikus napokat tartunk, amelyekből ők is részesülhetnek. Például hétfőn sós keksznapot, kedden gyümölcsnapot, szerdán magok és müzliszelet napot, csütörtökön különleges Nespresso kávékapszula napot, pénteken pedig édes keksznapot tartunk. Emellett havonta egyszer 30 perces ingyenes masszázsra is bejelentkezhetnek. Volt már olyan alkalom, amikor leselejtezett laptopokat sorsoltunk ki, és többen nyertek is közülük. Csatlakozhatnak az "All You Can Move" tagsághoz, részt vehetnek a céges csapatépítő rendezvényeken és sporteseményeken, mint például a "Hív a Duna" esemény. A gyakornokaink órabéres elszámolásban dolgoznak megbízási szerződés keretében, és az órabérüket mindig a Zynternen feltüntetett órabérek alapján állapítjuk meg.

A programban résztvevő fiatalok létszáma​

Gyakornoki programunk keretében a diákok általában 1-2 évig vannak gyakornoki pozícióban, majd kinevezéssel asszisztensekké válnak. Általában 4-6 hallgatót foglalkoztatunk egyszerre: könyvelésen és könyvvizsgálaton.

A program eredményessége​

A kampány során sok fiatal pályakezdő követte be az oldalunkat a nyereményjáték miatt, és többen jelezték, hogy szívesen dolgoznának nálunk gyakornokként vagy asszisztensként. Követőtáborunk 200 fővel növekedett, ebből 120 fő fiatal vett részt a kvízjátékban. Havi szinten 30-35 fő válaszolta meg helyesen a kérdéseket, akik közül sorsolni tudtunk.

A toborzási kampányunk

Kampány vagy munkáltatói márka aktivitás célja

A Z generációs fiatalokat a kampány során közvetlenül szólítottuk meg. Kollégánk, aki maga is Z generációs, segített a kampány megtervezésében és kivitelezésében. Ő javasolta, hogy milyen koncertekre indítsunk szavazást, milyen kvízkérdéseket tegyünk fel, és milyen tartalmakat osszunk meg Instagram oldalunkon.

A kampány időzítése és időtartama

A promóció 2024. március 1. 10:00-tól 2024. május 31. éjfélig tartott. A promóció az MGI-BPO Instagram oldalán zajlott.

A kampány népszerűsítése során felhasznált eszközök listája​

Online csatornák:
Instagram posztok és bejegyzések,
Facebook és LinkedIn megosztások,
MGI-BPO honlapján történő közzététel.
Gyakornokaink tovább osztották a hírt egyetemi csoportokban

A kreatív toborzási kampány WOW faktora​

A „Számviteli Guru” kvíz egyedülálló volt Instagramon, különösen a Budapest Park koncertjegyek nyerési lehetőségével kombinálva. Ez a kampány egyszerre biztosított lehetőséget a tanulásra és a nyereményjáték élvezetére, miközben betekintést nyújtott az MGI-BPO életébe. Koncertek, amelyekre jegyeket sorsoltunk:
Bagossy Brothers Company,
Punnany Massif,
Beton Hofi.

Tetszik a programunk? Szavazz ránk!

Ha tetszik a pályakezdőknek szóló programunk és szívesen dolgoznál nálunk, szavazz ránk a Zynternship Awards-on!

PROJEKT LINKEK

PROJEKT LINKEK