A jövő HR kihívásainak szakértője

Zyntern HR Consulting Services

A Zyntern.com szakértőinek missziója hidat építeni a jelöltek és leendő munkáltatói között, és erősíteni a cégek kapcsolatát jelenlegi munkavállalóikkal. Az elmúlt években több száz partnerünket támogattuk toborzási, megtartási és munkáltatói márkaépítési céljai elérésében. Legyen szó aktuális HR feladatokról vagy a jövő HR kihívásairól, belső vagy külső munkáltatói márkaépítésről, a Zyntern csapata készen áll, hogy tudásával, tapasztalataival, egyedi módszertanokkal és adatalapú, munkaerőpiaci statisztikákra és legújabb trendekre építő megoldásokkal szolgálja ki ügyfeleit.

Szolgáltatási területek

Ismerd meg és válaszd ki a céged számára megfelelő lehetőségeket, szakértő csapatunk készen áll hogy újragondoljuk a cég HR folyamatait. Vedd fel velünk a kapcsolatot

Bevezetés a munkáltatói márkaépítésbe

Tanuljatok a HR csapattal a munkáltatói márkaépítés alapjairól és alkossátok meg közösen a cég EB stratégiáját egyszerűen, hatékonyan, élmény alapúan. A megszerzett tudást és módszertani ismeretet pedig szabadon kamatoztassátok.

Digitális munkáltatói márka audit

Vizsgáljuk meg, mit látnak rólatok a jelöltek! Milyen a jelöltélmény nálatok? Mit csinálnak (jobban) a versenytársak? És adat alapon fejlesszétek a munkáltatói márkakommunikációtokat.

Multigenerációs munkahelyek és együttműködés

A Z generáció megérkezett a munkahelyekre, így már 4 különböző generáció tagjai dolgoznak egyszerre a munkaerpiacon. Interaktív előadásainkkal és tréningjeinkkel segítjük a generációk közötti jobb megértést, együttműködést és a vezetők támogatását.

Komplex munkáltatói márkakampányok

A stratégiai tervezéstől a megvalósításig. Amennyiben megfogalmazodott az igény egy alapos, hiteles és stratégiai mentén felépített munkáltatói márka kialakítására és működtetésére, úgy támogatjuk partnereinket a terevzéstől a kampány menedzsmenten át a visszamérésig, legyen szó külső vagy belső munkáltatói márka építéséről.

Bevezetés a munkáltatói márkaépítésbe

Árak:

A workshop ára tartalmazza: félnapos workshop, létszámtól függően 2-3 trénerrel, a workshopot követően továbbított prezentációval és a workshop során született közös gondolkodás és munka eredményeivel.

A bevezetés a munkáltatói márkaépítésbe wokrshop sorozatot úgy állítottuk össze moduláris rendszerben, hogy partnereink számára szabadon választható legyen, mely területen vonnának be szakértői támogatást meglévő munkáltatói márkakommunikációjuk és folyamataik fejlesztésébe. A workshopok önállóan és egymásra épülő rendszerben is értékes tudást, gyakorlati ismereteket és azonnal bevezethető módszertanokat tartalmaznak. 

Választható workshopok:

A workshop során kitérünk a  legfontosabb fogalmakra, a munkáltatói márkaépítés belső és külső folyamataira a stratégia alkotástól a kampány menedzsmentig. Valódi jó gyakorlatokat mutatunk be, miközben közösen feltérképezzük a cégetek számára ideális munkáltatói márkaépítési megoldásokat és eszközöket.

Kik a  legfontosabb jelölt és munkavállalói perszónák a cégetek számára? Hol tudjátok elérni és megszólítani őket munkáltatóként? Milyen munkáltatói értékígérettel és üzenetekkel  tudjátok megszólítani őket? Ezekre a kérdésekre közösen keressük és találjuk meg a válaszokat a workshop során.

Alkossuk meg az EVP-teket (employer value proposition), vagyis a munkáltatói értékajánlatotokat közösen! A workshop során megfogalmazzuk melyek azok a legfontosabb munkáltatói értékek, amelyek a munkavállalóitok és a jelölt célcsoportjaitok, célperszónáitok számára kommunikálhatóak és megkülönböztetnek Titeket a munkaerőpiacon.

Alkossuk meg design thinking eszközökkel, hogy milyen munkáltatói üzenetekkel és kreatívokkal tudjátok megszólítani a célperszónáitokat.

Digitális munkáltatói márka audit

Tudatos márkaépítés hiányában a cégünkről keringő információk fogják meghatározni a rólunk, mint munkáltatóról kialakult képet az aktív ráhatásunk nélkül. Ahhoz, hogy kezünkbe vegyük az irányítást és munkáltatói márkánk fejlesztését, első lépésként érdemes azt kutatni, hogy mit látnak rólunk a jelöltek, milyen a jelenlegi munkáltatói kommunikációnk és milyen a jelöltélmény, amit biztosítunk. Ezzel párhuzamosan pedig érdemes áttekintenünk versenytársaink tevékenységeit, értékajánlatát is, hogy tanuljunk a a jógyakorlataikból vagy hibáinkból és meg tudjuk különböztetni önmagunkat. 

Választható auditok:

Mit látnak rólatok most a jelöltek, mint munkáltatóról a világhálón a jelöltélmény különböző fázisaiban. Átvizsgáljuk a social media felületek, a Google és egyéb kereső motorok találatait, az állásportlokat, Facebook csoportok legbelsőbb bugyrait, sőt, a különböző értékeléseket 

Mennyire egyszerű hozzátok jelentkezni? Mennyire informatív a karrier oldalatok? Milyen egyszerű beállítások segíthetik a jelöltek elérését és visszavonzását?

Hogyan kommunikálnak a versenytársaitok a jelöltekkel? Milyen felületeken vannak jelen? Mit érdemes megtanulni tőlük és milyen hibáikból  érdemes okulni?

Árak

Az audit ára tartalmazza egy részletes riport és elemzés biztosítását, valamint szakértői fejlesztési javaslatok megfogalmazását egy egy online callt vagy személyes találkozót, amely során ismertetjük a riport tartalmát és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. 

Multigenerációs munkahelyek és együttműködés

Az első olyan generáció tagjai, akiket digitális bennszülötteknek is emlegetünk, megérkeztek a munkaerőpiacra. A korábbi generációkhoz képest új szokásokat, képességeket, preferenciákat és elvárásokat hoznak magukkal a munkahelyekre, ami egyszerre hatalmas lehetőség és kihívás a cégek és vezetőik számára.Interaktív előadásaink, tréningjeink célja segíteni a különböző generációk közötti jobb megértést, együttműködést és a vezetők támogatását.

 

Választható előadások:

Adj Z generációs filtert a vezetési módszereidnek!

Az interaktív előadás / training segít abban, hogy jobban megismerjük a digitális bennszülötteket, hogy jobban tudjunk kapcsolódni hozzájuk, akár vezetőként, akár kollégaként. Az alkalom első részében számos gyakorlati példán keresztül mutatja be szakértőnk a multigenerációs együttműködések kihívásait és a Z generáció vezetésének lehetséges gyakorlatait. Az alkalom második felében interaktív közös gondolkodás és munka során tárjuk fel a szervezet és a résztvevő vezetők saját kihívásait, amelyek a Z generációval való együttműködés során merülnek fel. 

Külömböző generációk hetékony és konstruktív együttműködésének nyomában.

Az interaktív előadás / training célja, hogy a résztvevők ismereteket szerezzenek a generációs megközelítés elméleti alapjairól, a munkahelyi környezetben felmerülő legtipikusabb kihívásokról, és a generációk közötti megértést segítő technikákról. Az informatív, szórakoztató és meghökkentő adatokat ismertető előadást követően olyan interaktív gyakorlatok következnek, amelyek során a résztvevő különböző generációs kollégák tapasztalati úton kapnak választ kérdéseikre és találhatnak megoldást a munkájuk során felmerülő generációs kihívásokra.

Mindkét téma feldolgozása elérhető interaktív előadás és tréning alkalom formájában is.

A 2 órás előadás 1 tréner részvételével zajlik és a tréninget követően továbbításra kerül a bemutatott szakmai anyag.

A Fél napos tréining esetén az előadó mellett 1-2 tréner is jelen van az eseményen.. Az alkalmat követően a tréning során készült jegyzeteket és a bemutatott előadás anyagát egyaránt továbbítjuk a résztvevőknek.

Komplex munkáltatói márkakampányaink szolgáltatás spektruma

Munkáltatói Márka stratégia építés​

Munkáltatói Márka stratégia építés​

Teljeskörű szolgáltatások biztosítása a kutatások tervezésétől  és stratégia alkotástól a munkáltatói értékígéret megfogalmazásán át a kreatív koncepciók tervezéséig.

Hatékony toborzás és megtartás​

Hatékony toborzás és megtartás​

Toborzási folyamatok támogatása az álláshirdetések frissítésétől az onboarding folyamatok kialakításán át a megtartást segítő belső kommunikációs eszközök és akciók bevezetéséig

Interaktív tartalmak gyártása​

Interaktív tartalmak gyártása​

Munkáltatókat bemutató fotó, videó és egyéb kreatív tartalmak gyártása.

Közvetlen kommunikáció​

Közvetlen kommunikáció​

Változatos célzott csatornák tervezése és felhasználása célcsoportok és cél perszónák elérése, elkötelezése érdekében., a munkáltatói márka ismertsége és vonzósága építésére.

Megjelenések tervezése és szervezése​

Megjelenések tervezése és szervezése​

Különböző állásbörze és toborzási alkalmakon megjelenések kreatív tervezése, installációk gyártása és kihelyezése. Céges események szervezése.

Egyedi igények

Egyedi igények

Segítünk bármilyen munkáltatói márkaépítő ötleteid profi megvalósításában.
Kapcsolatfelvétel

A munkáltatói márkaépítési megközelítésünk​

1

Diagnosztika

 • Munkáltatói erősségek feltérképezése
 • Munkáltatói digitális lábnyom és EB audit
 • Versenytársak tevékenységének áttekintése
 • Perszónák munkavállalói preferenciáinak felderítése

EVP és munkáltatói márka​

 • Érték pillérek meghatározása
 • EVP firssítése
 • Munkáltatói márka üzenet és arculat frissítése
 • Üzleti márka frissítése (igény esetén)

2

3

Kreatív tervezés​

 • Valamennyi vizuális és szöveges tartalom elkészítése
 • Például: munkáltatói videók, social media profilok és hirdetések, karrier portál, álláshirdetések, belső ajánlási program felhívás kreatív elkészítése

Kampány és akciótervezés​

 • A diagnosztika, elsősorban a persona mátrix és versenytársak tevékenységei alapján munkáltatói márka ismertség és toborzás kommunikációs tevékenységek tervezése
 • Roadmap előkészítése belső megtartás és külső márkaismertség, valamint toborzás kommunikációs céllal

4

5

Kampánymanagement és visszamérés​

 • A tervezett roadmap elemeinek megvalósítása
 • Eredmények visszamérése
 • Tevékenységek  újrahangolása

Akik már elégedett partnereink

Események és portálok, ahol találkozhattál velünk

Lépjünk kapcsolatba:

Radnai-Tóth Judit

Senior Employer Branding Tanácsadó
[email protected]

Megyeri Mirtill

Co-founder of Zyntern, Employer Branding Expert
[email protected] +36204424155

Vagy hagyj nekünk üzenetet, emailt ami egyből eljut hozzánk és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot: [email protected]