All/In egyetemi fesztivál

Az All/In egy nyáron megrendezett, egyetemistáknak szóló fesztivál, ahol a BAT sátra a DayTime Zone egyik fő helyszíne volt a tavalyi évben.

A kampány rövid leírása

Az All/In egy nyáron megrendezett, egyetemistáknak szóló fesztivál, ahol a BAT sátra a DayTime Zone egyik fő helyszíne volt a tavalyi évben. A 4 nap során különböző aktivitásokat szerveztünk a résztvevőknek, amellyel hozzájárulhattunk ahhoz, hogy jól érezzék magukat és kikapcsolódhassanak. Emellett lehetőségünk nyílt bemutatni a vállalatot, a fő értékeinket, és rengeteget tudtunk beszélgetni velük aktuális karrierkérdéseikről.

Cégnév

BAT

Kampány neve

All/In egyetemi fesztivál

Célcsoport

19-25 év, Gazdasági tanulmányokon végzettek (max 3 év) vagy jelenleg hallgatók

MIKOR INDULT?

1992

Ismerd meg a kampányunkat!

A kampány célcsoportja

Az aktivitás során amellett, hogy a BAT-ot, mint munkáltatót bemutathassuk, főként a 2 tehetségprogramunkat, a Firework gyakornoki programot és a Global Graduate frissdiplomásoknak szóló programot szerettük volna népszerűsíteni. 

Gyakornokokat főképp üzleti területeken (mint például HR, marketing, pénzügy) keresünk.  A kiválasztás során nem a szakmai tapasztalat az elsődleges szempont, sokkal inkább a motivációt, nyitottságot és tanulási vágyat keressük leendő kollégáinkban.

A Global Graduate Program általában szintén üzleti területeken indul és ide ambíciózus frissdiplomások jelentkezését várjuk, akiknek legfeljebb 3 év szakmai tapasztalata van és nem riadnak vissza a kihívásoktól. Így válhat belőlük junior menedzser a 18 hónapos program végére.

A kampány népszerűsítése során felhasznált eszközök listája​

Online:

  • Instagramon minden nap bejelentkeztünk a fesztiválról, mivel sokan bekövettek minket a fesztivál alatt, így használtuk a résztvevőkhöz való kommunikációra is
  • A fesztivál után Instagram és Facebook karrieroldalainkon is beszámoltunk a fesztiválos élményeinkről, előbbin egy Reels videó formájában.

Offline:

  • Krétafal: milyen változást látnának a világban (a BAT munkáltatói márkaüzenetével összhangban #BeTheChange)
  • Ügyességi vetélkedő, BAT-to-be ital nyereménnyel
  • Habparti, vízipisztoly csata
  • Beachflagek, pop up fal
  • Társasok, strandszékek, plédek, amik a napközbeni kikapcsolódást segítették

Kampány célja és a fiatal munkavállalói generációhoz fűződő kapcsolata

A fesztivál egyik fő támogatója voltunk, így megjelentünk a rendezvény szinte összes kihelyezett anyagán a helyszínen.

A sátrunk az úgynevezett Daytime Zone-ban volt, így napközben tudtak velünk találkozni a Z generációs fiatalok. Szerettünk volna olyan aktivitásokkal készülni nekik, ami egy meleg nyári napon is megmozgatja őket, ugyanakkor a fenntarthatóságot is szem előtt tartva figyeltünk arra, hogy inkább élményekkel gazdagodjanak, amikre később is szívesen emlékeznek. Így például egy habpartit szerveztünk nekik, krétafallal készültünk, amire felírhatnák ők milyen változást látnának a világban, valamint egy ügyességi vetélkedőn mérethették meg magukat, amit követően a legügyesebbeket egy frissítő itallal jutalmaztunk.

A kampány időzítése és időtartama

Az aktivitás augusztus 25-28 között zajlott a Mátra Kempingben.

Mitől különleges és egyedi ez a kreatív kampány?

Azért gondoljuk, hogy ez a munkáltatói márka aktivitás különleges volt, mert nem egy hagyományosnak mondható rendezvényen, állásbörzén jelentünk meg, hanem közvetlen környezetben tudtuk megmutatni magunkat, a szervezeti kultúránkat a Z generációs fiataloknak. A szervezésbe aktívan bevontuk a kollégáinkat, csapatonként legalább 1 főt, így minden funkciót megismerhettek a fesztiválozók, akik érdeklődtek valamelyik terület iránt. Ugyanakkor a szervezetben lévők elköteleződését is tudtuk erősíteni, hiszen együtt töltöttünk 4 napot, amely során sok új élménnyel gazdagodtunk mi is.

A kampány eredményessége

Az aktivitás során nagyjából 250 egyetemistával léptünk interrakcióba és több, mint 100 új Instagram követőnk lett. Jelenleg van olyan gyakornokunk, akivel a fesztiválon ismerkedtünk meg és meséltünk neki a gyakornoki programról.

Hasznos linkek

Kampány videó

Galéria

Tetszik a programunk?Szavazz ránk!

Ha tetszik a pályakezdőknek szóló programunk és szívesen dolgoznál nálunk, szavazz ránk a Zynternship Awards-on!