Kickstart gyakornoki program

A Magyar Telekom 1 éves utánpótlásprogramja.

A program rövid leírása

A Kickstart egy 1 éves utánpótlásprogram, ami egyedülálló, piac-megkülönböztető elemekkel bír, mely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a program végén junior pozícióban folytassák a munkájukat a vállalaton belül.

Cégnév

Magyar Telekom

Program neve

Kickstart gyakornoki program

Célcsoport

Alap-/mesterszakos vagy doktori iskolás diákokat keresünk, akik IT/technológia és business területeken tanulnak.

MIKOR INDULT?

lorem ipsum

Ismerd meg a programunkat!

A program célcsoportja

Olyan alap-/mesterszakos vagy doktori iskolás diákokat keresünk, akik IT/technológia és business (pénzügy, HR, marketing stb.) területeken folytatják tanulmányaikat, rendelkeznek előzetesen meghatározott szakmai tudással és kompetenciákkal, magas szinten beszélnek angolul és jó előadók.

Megszerezhető készségek és tudás a program során

A szakma legjobbjaitól tanulhatnak, belátást nyerhetnek egy agilisan működő nagyvállalat mindennapjaiba, miközben mentorok és a Kickstart közösség segítségével rálátást nyerhetnek fejlesztendő kompetenciáikra. A képzések során mélyíthetik önismeretüket, szakmai tudásukat, a projektfeladatok alatt felmerülő kihívásokkal pedig közösen kell szembenézniük.

A program során biztosított képzések, szakmai vagy informális programok, tehetséggondozás

A program 1 éve alatt fejlesztjük a gyakornokokat önismeret, kommunikáció, agilis tudás területeken, illetve egy üzleti projektben is részt vehetnek. Minden Kickstarter rendelkezésére áll egy mentor, akinek feladata a karrierútmutatás és a szakmai fejlődés segítése.

A program célja a szakmai támogatás mellett, egy egymást segítő Kickstart közösség kiépítése is, melynek kialakításában a korábbi évek résztvevői, alumni tagok is segítségünkre vannak.

A program helyszíne, fizetése és munkarendje

Igyekszünk mindenkinek biztosítani a rugalmas munkavégzés lehetőségét. A Kickstarterek egyetemi tanulmányaikhoz igazodva, 1 éves határozott szerződés keretein belül hibrid, heti 20 órás munkavégzésben dolgoznak, versenyképes bérért.

Közép és hosszú távú karrier lehetőségek

A program célja, hogy Magyarország fiatal tehetségeit bevonzzuk a Telekomhoz, ezáltal új perspektívát nyerjünk. A szakmai fejlődés mellett a gyakornokok exkluzív képzés-fejlesztési programokban is részt vesznek, a program végén a Kickstartereket pedig junior pozícióban szeretnénk foglalkoztatni.

Mitől jó választás a fiatalok számára?

Nálunk rekordidő alatt történik a kiválasztás. A digitális toborzás segítségével 24 óra alatt kiválasztjuk a legtehetségesebb fiatalokat, akik számára az egyéves programban felelősséggel járó szakmai feladatokat, agilis keretrendszerben való működést és kiemelkedő képzési portfoliót biztosítunk.

Hasznos linkek

A programban résztvevő fiatalok létszáma

A program 2020-as startolása óta a 3 évad alatt közel 700 fiatal jelentkezett hozzánk, így már összesen 71 -en dolgozhattak Kickstarterként a Telekomnál.

A program eredményessége

A 24 órás kiválasztási folyamat alatt évente közel 300 jelentkezőből választjuk ki azt a 20 gyakornokot akik a piacról nehezen betölthető pozíciókban tudják elkezdeni Telekomos karrierjüket.

Hol tájékozódhatsz a programról?

Online organikus tartalmak és fizetett tartalomtípusok:

  • posztok
  • videók
  • sztorik

Használt felületek:

  • Facebook, Instagram, TikTok, YouTube

Aktivációk:

  • egyetemi kitelepülések

Galéria

Tetszik a programunk?Szavazz ránk!

Ha tetszik a pályakezdőknek szóló programunk és szívesen dolgoznál nálunk, szavazz ránk a Zynternship Awards-on!