Felelősségteljes feladatkörök, támogató vezetők, coachok, továbbképzések, utánpótlásprogramok- ilyen egy igazi Z generáció-barát munkahely! Az SMR nemcsak tárt karokkal, de valódi karrier lehetőségekkel várja az ambiciózus fiatalokat. Hogy pontosan mitől is olyan vonzó a szervezet? Most megtudhatod! 

Pályakezdők az SMR-nél

1. Változatos szakmai feladatok

Egy globális multi cég, amely lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbáld magad különböző területeken és segít megtalálni a saját utad. 

Mivel foglalkozik a Motherson? 

 A Motherson Group a világ 21 legnagyobb és leggyorsabb ütemben növekvő járműipari beszállítóinak egyike, amely rendszerszintű megoldásokat biztosít partnereinek, valamint számos további iparágat szolgál ki, úgy mint, űripar, gyógyszeripar, IT és logisztika. Több, mint 135,000 munkavállalót foglalkoztat, 41 országban világszerte. 

Hazánkban a Samvardhana Motherson Reflectec (SMR) a cégcsoport vizuális rendszergyártó specialistája van jelen mely a világ legjelentősebb autógyártó vállalatai számára kínál megoldásokat. Vevőik között van például a BMW, Mercedes, Porsche, Audi, Hyundai, Ford és még sokan mások. 

SMR kollégák munka közben

Pályakezdő lehetőségek

Duális képzések és gyakornoki programok segítségével keresi leendő fiatal munkavállalóit. Pályázni lehet hozzájuk a Neumann János, Pannon, Debreceni vagy a Széchenyi István Egyetemről, országszerte várja azokat, akik már tanulmányaik alatt is nyitottak a tapasztalatszerzésre.

A duális képzésen túl gyakornoki pozícióik is lehetőséget biztosítanak arra, hogy a Z generáció tagjai bekerülhessenek a Motherson mindennapi életébe. Semmi aktatologatás, csak izgalmas szárnybontogatás! Akár a bérszámfejtés, a minőségügy, esetleg új projektek bevezetése vagy a social media felületek kezelése hoz lázba, itt megtalálod a helyed!

2. Tehetséggondozás és vezetőképzés

Persze a komplex feladatkörökhöz valós továbbképzések és fejlesztések is kellenek.  Az SMR nagy hangsúlyt fektet a hard és soft skillek elsajátítására vagy éppen elmélyítésére is. A szakmai előmenetelt segítő képzések alapnak számítanak, azonban vannak különleges lehetőségei is egy SMR-es csapattagnak. Ugyanis igazi kuriózum, hogy olyan profi szervezetfejlesztő csapattal dolgoznak együtt, ami mind az egyén problémáiban (legyen az munkával kapcsolatos vagy magánjellegű), mind pedig az szervezetfejlesztésben képes segítséget nyújtani. Ha lázba hoznak a személyes coachingok és shadowingok, akkor ez a Te álomszervezeted.

Ha vezetői ambícióid vannak,  akkor se kell messzire menned, ugyanis a Mothersonnál létezik egy Utódlás Program (UP), amely változatos módszerek segítségével készíti fel a jövő fiatal vezetőit az előttük álló kihívásokra. Vezetőképzés házon belül, pipa!

Pillanatkép egy SMR meetingről

3. Nyitott ajtók és pezsgő közösségi élet

Ki ne szeretne egy nyitott, támogató főnököt maga mellé? Hát, az SMR-nél tudják, „nyitott ajtók elve” nem csak egy szlogen. Vezetőik (a legmagasabb szinteken is) elérhetőek és nyitottak. Ezzel megegyezően a részlegek vezetőivel szemben is elvárás, hogy heti rendszerességgel One-to-one meetingeket tartsanak közvetlen beosztottjaikkal, ahol teljes mértékben a kolléga van fókuszban. A folyamatos két irányú visszajelzés nemcsak segíti a fiatalokat a fejlődésben, de a hangulat is sokkal barátságosabb így. 

Ha már a hangulatnál tartunk, tegye fel a kezét, aki szereti a céges bulikat! Ingyen étel-ital és kötetlen beszélgetések a kollégákkal, mi kell még? Példának okáért ott az évente megrendezésre kerülő focikupa, a közös sárkányhajó evezések, a családi nap, az adventi sütivásár, vagy éppen a nagyszabású karácsonyi bál. Ha kedvet kaptál, csatlakozz az összetartó csapatukhoz.

Fiatal kollégák a Motherson-nál

+1 Társadalmi felelősségvállalás

Azt mondják a Z generáció az egyik legtudatosabb és legzöldebb. Nem dőlnek be a green-washingnak és komolyan veszik a jó ügyekért folyó harcot. Az SMR nemcsak egyéni, de vállalati szinten is komoly figyelmet szentel a társadalmi felelősségvállalásnak. Minden hónapban több eseményhez csatlakoznak, amelyen keresztül felhívják munkavállalóik figyelmét környezetünk megóvására, gyűjtéseket szerveznek rászorulók részére, vagy éppen olyan szervezeteket támogatnak, amelyek kifejezetten segítségnyújtásra specializálódtak. Ha azonusulni tudsz ezzel a szemlélettel, most itt a lehetőség, hogy Te is bekerülj a Motherson vérkeringésébe. 

Tetszett a cikk? Oszd meg!