A program rövid leírása

Az EPAM Campus program az informatikai szakma iránt érdeklődőknek kínál ingyenes kurzusokat, melyekkel naprakész, gyakorlatias tudást szerezhetnek különböző IT szakterületeken – online, rugalmas időbeosztásban. Az angol nyelvű tananyagot az EPAM szakértői évek alatt állították össze. A programok szakaszos felépítésűek, a fázisok végére a résztvevők junior szintre is eljuthatnak. Több területen, szinten indulnak programjaink, ki-ki megtalálhatja az érdeklődési körének, előismereteinek megfelelőt.

Program neve

EPAM Campus

PÁLYÁZÓ CÉG NEVE

EPAM Systems Kft.

Célcsoport

Frissdiplomások, pályakezdők

PROJEKT LINKEK

A gyakornoki programunk

A program célcsoportja

Célközönségünk nagy részét pályakezdők, frissdiplomások és karrierváltók adják, hiszen az EPAM Campus programjaink fő célja, hogy olyan tudással vértezzük fel őket a nagyvállalati szoftverfejlesztés területén, amellyel később sikeresen tudnak boldogulni projekteinken.

Megszerezhető készségek és tudás a program során​

Számos területen és szinten indulnak programjaink, ahol az IT világával ismerkedőktől kezdve, a specifikus területek iránt érdeklődők is találhatnak maguknak valót. Aki végighalad valamennyi képzésen, olyan piacképes tudás birtokosa lesz, ami megsokszorozza értékét a munkaerőpiacon.

Közép és hosszú távú karrier lehetőségek​

Fő célunk juniorok képzése piaci igények szerint. A résztvevők piacképes tudást szereznek, amit az EPAM-nál vagy másutt kamatoztathatnak. Teljesítménytől, lehetőségektől függően a végzettek teljes állásban csatlakozhatnak hozzánk. Itt a folyamatos tanulás alapelvárás, de minden eszközt biztosítunk.

A program során biztosított képzések, szakmai vagy informális programok, tehetséggondozás​

A programban a résztvevők a képzés szintjétől függően szakértői támogatást kapnak. Kezdő szinten jellemző az önálló tananyagfeldolgozás, amely lehetővé teszi az egyéni tempóban történő tanulást. Középhaladó szintre jutva rendszeres kérdezz-felelek alkalmakon tehetik fel kérdéseiket a szakértőknek a diákok, a haladó szinten pedig csoportos és egyéni mentorálás is rendelkezésre áll képzéstől függően, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet hozhassák ki a programból.

A munkavégzés helyszíne, munkarendje

Kurzusaink teljes mértékben online végezhetőek, így a tanulásra fordított idő rugalmas, akár munkaviszony mellett is teljesíthetőek a képzések, ám némely program esetén online webináriumokon szükséges a valós idejű, online jelenlét.

Információ a fizetésről és a juttatásokról​

Nem klasszikus gyakornoki képzésekről beszélünk, hanem egy olyan mély tudás megszerzéséről, ami megkönnyíti a munkakeresést. Mindezt ingyen, rugalmasan elvégezhető módon biztosítjuk számukra.

A programban résztvevő fiatalok létszáma​

EPAM Campus kurzusaink folyamatosan bővülnek, melyekre rendszerint be szoktak telni a helyek.

A program eredményessége​

Számos olyan kolléga dolgozik nálunk, akik az EPAM Campus képzéseivel kezdtek, majd ottani sikereik és teljesítményük elismeréseként nyertek nálunk pozíciót. Az ő történetüket meg is osztjuk platformjainkon (podcast, social media post, belső felületeinken), ezzel is inspirálva még több jelentkezőt.

A toborzási kampányunk

Kampány vagy munkáltatói márka aktivitás célja

A képzések célja, hogy megismertesse a pályakezdő fiatalokat az IT-val, fejleszti szakmai készségeiket és segít nekik eligazodni az IT szakmák között. A programok gyakorlatorientáltak, online zajlanak, ami vonzó a fiatalok számára. Azzal, hogy ingyenesek, a programok mindenki számára elérhetőek. A kommunikáció során olyan felületeken, eseményeken jelenünk meg, ahol a fiatal generáció tagjai a legaktívabbak: dedikált közösségi media képzési csoport, egyetemi napok, zenei fesztiválok, webinarokon.

A kampány időzítése és időtartama

Az EPAM 2023-ban vezette be regionális, több lokációt felölelő oktatási programjait Start és Start+ Program néven, 2024-től EPAM Campus névvel. Folyamatosan indulnak képzések most és a jövőben is.

A kampány népszerűsítése során felhasznált eszközök listája​

Online:
Blog: 4000+view
Reddit/YT/Meta/Google Ads,
40+ org. tartalom dedikált oktatási FB csoportban,
LifeInTech podcast: 5500+view,
Zyntern,
Meetup: 235+fő,
YT shorts:13000+view

Offline:
Campus Festival:1700+fő,
SZIN:1600+fő,
JunctionX támogatás Budapesten
DE-IK Szakmai Nap: 750+fő
NYE Szakmai nap: 50+fő

A kreatív toborzási kampány WOW faktora​

Nem csak Magyarországon, a régióban is egyedülálló, hogy egy vállalat a sok év felgyülemlett szakmai tudásának legjavát adja át, mindezt; ingyenesen, rugalmas, akár munkaviszony mellett is teljesíthető felállásban, online és minden kötelezettségtől mentes módon biztosítja.

Tetszik a programunk? Szavazz ránk!

Ha tetszik a pályakezdőknek szóló programunk és szívesen dolgoznál nálunk, szavazz ránk a Zynternship Awards-on!