ZYNTERNSHIP 

AWARDS 2022

A legvonzóbb pályakezdő munkáltatók versenye

MUTATKOZZ BE AZ ÁLLÁSKERESŐK KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJÁNAK ÉS TUDD MEG, MIT GONDOLNAK RÓLAD A PÁLYAKEZDŐK!

2022-ben visszatér a nagysikerű Zynternship Awards, a gyakornoki és pályakezdő programok versenye és kiegészül a legnagyobb hazai pályakezdő munkaerőpiaci kutatással.

Csatlakozz a Zynternship Awards 2022 résztvevő cégeihez és

Légy részese a legnagyobb hazai pályakezdő márkaismertség kutatásnak.

Férj hozzá a kutatási eredmények részletes
adataihoz.

Tudj meg minél többet saját munkáltatói márkátok megítéléséről.

Mutatkozz be az ország legjobb diákszervezetei és szakértők előtt, akik zsűriznek.

Építsd a munkáltatói márkátok ismertségét.

Az elismerés mellett pedig értékes nyeremények is várnak!

ZYNTERNSHIP AWARDS 2022 KATEGÓRIÁK

Főkategória

Zemployer Brand Award: A legvonzóbb munkaadók 

Munkáltatói márkaismertség és megítélés kutatás

  • szakmai zsűri: 30 magyar szakkollégium és diákszervezet vezetője a zsűri
  • közönség szavazás: legalább 2000 fős minta

Alkategóriák

I.Talent starter: Legjobb gyakornoki és pályakezdő programok versenye

II.Creative & Attractive: A legjobb munkáltatói márka tartalmak és kampányok versenye

A nevező cégek által készített és leadott szakmai pályamunkákat szakmai zsűri és közönség szavazás értékeli

Érd el a hozzád illő jelölteket célzottan

A Zyntern.com oldalon közzétett álláshirdetésed elvárásainak megfelelő munkakeresők azonnali értesítést kapnak a pozíciódról. Az érdeklődők pedig egyetlen gombnyomással jelentkezhetnek az állásodra profiljuk elküldésével. Ha saját céges karrier oldaladon szeretnéd kezelni a jelölteket, át is irányíthatod őket, hogy a jelentkezés gomb megnyomásával ott landoljanak.

Jelentkezők kezelése egyszerűen, visszajelzés egy gombnyomással

Azonnali értesítést küldünk az új jelentkezőkről a Zyntern profilodban vagy emailben. Ha napi vagy heti értesítéseket preferálod, akkor azt is beállíthatod profilodban.

Az előre megírt üzenetek segítségével pedig egy gombnyomással elfogadhatod vagy elutasíthatod a jelentkezőket, így sosem maradnak válasz nélkül.

Hirdetések, árak

Válaszd ki a toborzási igényeidnek megfelelő álláshirdetés típust. Nagyobb mennyiségű álláshirdetés, kedvezmények, és egyedi gyakornok vagy pályakezdő toborzás igényekkel kapcsolatban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Maradt még kérdésed?

A Zyntern legnagyobb előnye, hogy egyedülálló módon, célzottan az egyetemista, friss diplomás és pályakezdő munkaerőt szólítja meg, a legkedvezőbb áron. A használata nagyon gyors és egyszerű, a fiatalok egyszerűen imádják.

Egy egyszerű regisztációt követően azonnal létrehozhatod a cég Zyntern profilját, ahol képekkel, videókkal  mutatkozhatsz be az új generációnak, mindezt teljesen ingyenesen. Fizetni csak az álláshirdetésekért szükséges, amit kreditek formájában lehet vásárolni. 1 kredit 1 álláshirdetésre használható fel. A működésről itt találsz információt.

A Zyntern okos algoritmusának köszönhetően, a közzétett hirdetésedről a közzététel pillanatában értesítést kapnak a pozícióhoz illő munkakeresők, így akár azonnal 1 percen belül érkezhetnek jelentkezők, amíg kimész egy kávészünetre. A hirdetésed 30 napig látható az oldalon, de meg is hosszabbíthatod újabb kredit felhasználásával.

A Zynternen lehetőséged van ingyenesen kipróbálni, de korlátozásokkal. A Basic hirdetéssel csak 3 jelentkezőt fogadhatsz és havonta maximum egyet hirdethetsz. Ha szeretnéd kimaxolni a Zynternt és korlátlan jelentkezőt fogadni, akkor a Pro hirdetést javasoljuk.

Hirdetési kreditet regisztrált cégként tudsz vásárolni. Jelentkezz be a profilodba, és a Vásárlás gombra kattintva válaszd ki az igényeidnek megfelelő hirdetési típust, majd a számlázási adatok megadása és a megrendelés elküldése után a krediteket jóváírjuk a céged profiljában. Fizetni átutalással tudsz az e-mail-ben kapott megrendelő alapján.

Igen. A Zyntern Magyarország legnépszerűbb pályakezdő és gyakornoki állásportálja, minden egyetemi városban jelen van, így bátran meghirdetheted a vidéken lévő pozícióidat is, mert az egész ország területéről számíthatsz jelentkezőkre. 

Toborzási szolgáltatások

Tűnj ki a tömegből! A Zynternen az álláshirdetések mellett számos más módon is népszerűsítheted a meghirdetett állásaidat és eseményeidet. Social media, zárt facebook csoport és edm kampányokkal tudjuk támogatni toborzási céljaidat és segítünk kapcsolatba lépni diákszervezetekkel és tanszékekkel is.

Ha pedig szakértői segítséget szeretnél, akár a teljes toborzási folyamat teendőit átvesszük tőled Shortlist szolgáltatásunkkal és segítünk online nyíltnapod és egyedi toborzási eseményed szervezésében!

Zárt Facebook csoport kampány

Kommunikálj online a munkavállalók következő generációja felé természetes környezetükben, azokban a zárt Facebook csoportokban, amelyekben a legaktívabbak.

Zárt Facebook csoport kampány

50 000 Ft-tól
Részletek

OnBoard - Online nyíltnap esemény szervezés

Legyen saját online toborzási eseményed, ami kizárólag a céged bemutatásáról, munkáltatói márkád építéséről és toborzásáról szól a célcsoportod számára.

OnBoard - Online nyíltnap esemény szervezés

380 000 Ft-tól
Részletek

Diákszervezeti és tanszéki kapcsolatok

Több, mint 200 aktív campus kapcsolatunkkal segítünk kapcsolatba lépni a számotokra releváns hallgatói szervezetekkel, tanszékekkel és karrier irodákkal.

Diákszervezeti és tanszéki kapcsolatok

25 000 Ft-tól
Részletek

Mi kell a pályakezdőknek?

A Zyntern a pályakezdők szakértője. Minden évben országos felmérést végzünk egyetemistákkal és frissen végzett hallgatókkal. Töltsd le ingyenes összefoglalónkat, hogy megtudd, mi kell a pályakezdőknek?

Lépjünk kapcsolatba:

Kispál Zoltán

Company Relations Manager
Budapest

Márta Judit

Company Relations Manager
Nyugat-Magyarország

Koschik Dániel

Company Relations Manager
Kelet-Magyarország

Kérjük töltsd ki az alábbi formot, ami egyből eljut hozzánk és 24 órán belül kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

Ha problémába ütköznél a kapcsolatfelvételkor kérjük, hogy írj nekünk egy e-mailt a címre.