A TOP100 media kiadványa összegyűjtötte 2021 leginnovatívabb digitális fejlesztéseit, ebbe a listába válogatták be a Zyntern.com Pályakezdő Állásportált. 

papírgalacsin mint felvillanó villanykörte

Egy újabb díjjal értékelték a Zyntern.com munkáját! Éppen csak elindultunk 2017 decemberében, amikor CEE régió legígéretesebb startupjává választottak minket. Nagy utat jártunk be azóta, melynek eredményeképpen a TOP1000 magyar digitális fejlesztés közé is bekerültünk. Bár a Covid 19 megjelenése az egész munkaerőpiacot alapvetően megrengette, büszkén állíthatjuk, hogy indulásunk óta több, mint 2000 céget és 40 000 munkakeresőt segített egymásra találni a csapatunk. A kiadvány bizottsága érdeklődött a tavalyi tevékenységeink, különösen az iránt, mit tettünk covid idején a munkakeresők és munkaadókért.

A 2021-es kiadványt a TOP100 média oldalán lehet megrendelni, melybe igen izgalmas projektek és vállalkozások kerültek. 

Mi is az Inno100?

“Az innovatív magyar szellem a digitális világban is aktív és érdemes a világ figyelmére.” Ennek a szellemében készítette listáját a Top100 média. 

A kiadvány fővédnöke Dr. Patai Mihály, a Magyar Nemzeti Bank, Nemzetközi kapcsolatokért, készpénzlogisztikáért, pénzügyi infrastruktúrákért és digitalizációért felelős alelnöke, társelnöke.

Védnökei: 

  • Gál András Levente, a Digitális Jólét Program szakmai vezetője, 
  • Joó István kormánybiztos, 
  • Jakab Roland, a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke,
  • Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója
  • és Prof Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora

A szakmai zsűri tagjai között szerepelt például Fáykiss Péter, a Magyar Nemzeti Bank digitalizációs igazgatója, Hugyák István, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Innovációért Felelős Végrehajtási és Elemzési Főosztály főosztályvezetője, Dr. Charaf Hassan egyetemi tanár, a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar dékánja és még sokan mások. 

A 100-as listába olyan szuper kezdeményezések kerültek, mint a Briefly, a Bit Ninja, a Péntech, vagy a FitPuli. 

Online startup business

Zyntern és az innováció

„Nagy megtiszteltetés, hogy beválasztottak minket a leginnovatívabb fejlesztések közé. A Zyntern.com valóban azért jött létre, hogy egy innovatív szemléletet hozzon be a piacra és hidat képezzen a fiatal pályakezdők és őket kereső munkáltatók között. Ez a szakmai elismerés jó visszaigazolása a munkánknak és új lendületet ad a további ötleteink megvalósításához.” – reagálta Megyeri Mirtill a Zyntern.com társalapítója.

Büszkék vagyunk rá, hogy bár nemrég ünnepeltük létrejöttünk 3. születésnapját, ez idő alatt  a Zyntern.com Magyarország legnépszerűbb pályakezdő állásportáljává vált. Hogy mi a sikerünk titka? A folyamatos fejlődést! Az oldal ugyanis kifejezetten a Z generációs fiatalok igényeire szabva segíti őket első szakmai lépéseinek megtételében. Ez a tökéletes állásportál azoknak, akik gyorsan szeretnének munkát találni, akár egyetlen gombnyomással a világ bármely pontjáról.

A díjazáskor figyelembe vették a felület könnyen kezelhetőségét és innovatív dizánját, valamint a fiatalokat megszólító módszereink változatosságát is. A koronavírus miatt kialakult karantén helyzetben például, a híres influencer párossal, Pamkutyáékkal közösen, humoros oktató jellegű videókkal segítettük a fiatalok digitális életre való berendezkedését. Olyan témákat érintettünk, mint az online állásinterjúk, vagy az online térbe szorult onboarding időszak. Ezen kívül szakmai online kerekasztal beszélgetéseket is szerveztünk HR-esek számára a HR Percek eseménysorozat keretein belül, ahol az ország különböző területein dolgozó szakembereket szólítottuk meg a Covid hatásairól és azok kezeléséről. 

Business woman having lunch in a cafe and working on computer

A Zyntern.com-ban rejlő potenciált a TOP 100 media elismerése mellett a rengeteg sikeresen elhelyezkedett fiatal és elégedett munkáltató is mutatja. Tevekénységünkkel több, mint 1600 céget segítettünk már toborzási folyamataiban és több, mint 200 000 fiatal keresett már munkát rajtunk keresztül. 

Hogyan tovább?

Blogunkon és Instagram oldalunkon hasznos és szórakoztató tartalmak egyaránt megjelennek, a memektől egészen a szakmai tanácsokig. A következő projektünk keretében pedig a 2021-es EFOTT fesztiválra készülünk meglepetéssel az ambiciózus pályakezdő fiatalok számára. 

A magyarországi tevékenységünk mellett 2021. januárja óta a teljes Kárpát-medencében megkezdtük működésünket, illetve számos nemzetközi, elsősorban Nyugat-európai keresésnek is teret adunk a felületen. Reményeink szerint pedig a jövőben a nemzetközi növekedésre is lehetőségünk nyílik. 

Köszönjük az elismerést a bizottság tagjainak és a bizalmat minden partnerünknek és felhasználónknak! A Zyntern csapata továbbra is azon lesz, hogy a cégek és a munkakereső – elsősorban Z generációs – fiatalok néhány kattintással egymásra találhassanak a legújabb technológiai és HR megoldásoknak köszönhetően.

Ha pályakezdőket toborznál vagy épp munkát keresel, akkor látogass oldalunkra, ahol a top cégek és jelöltek egymásra találnak!

Tetszett a cikk? Oszd meg!