Nóri vegyi és mosás kategória brand marketing gyakornokként már lassan egy éve nagy segítség az Unilever csapatának. Határozottságával, segítőkészségével, kreatív problémamegoldó és jó döntéshozó képességével bizonyította, hogy az adminisztratív feladatokon kívül nagyobb és teljeskörű projektekkel is rá lehet bízni. Többek között a vegyi és mosószer márkák online tartalmain végzett kreatív munkájával hozzájárult a vegyi tisztítószer és a mosószer kategória növekedéséhez az e-kereskedelmi partnereknél. Nem meglepő, hogy Nóri elnyerte Marketing kategóriában az Év Gyakornoka díjat.

A Zyntern Office Spotting esemény keretében kerestük az ország legkiválóbb gyakornokait. Ők azok a fiatalok, akikre igazán büszkék lehetnek a cégek, hiszen szorgalmasak, érdeklődőek, kitartóak és szomjaznak a tudásra.

Nagy Nóra, az Unilever gyakornoka

Az alapszakot a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte Kereskedelem és marketing alapszakon. A mesterszakra való jelentkezéskor szempont volt számára, hogy egy másik területtel is megismerkedjek a marketing mellett. Mindig is érdekelte a vállalatfejlesztés és a start-upok világa, így döntött végül a Corvinus Vállalkozásfejlesztés mesterszaka mellett, ahol most végzős.

Nagy Nóra díjat vesz átt Az Év Gyakornoka Díjátadón
Zyntern Office Spotting – Az Év Gyakornoka Díjátadó

Úgy tudom, te már hosszabb ideje dolgozol az Unilevernél. Mesélnél a munkádról nekünk?


Az Unilevernél való pályafutásomat 2017 nyarán kezdtem, akkor még Customer marketing gyakornoki pozícióban. Az Unilever mindig is ott volt a fejemben, mint vágyott munkahely, hiszen az egyetemen már többször is találkoztam velük szemináriumi órák keretében és tetszett, amit képviseltek, illetve vonzó volt, hogy népszerű márkákon dolgozhatok már az egyetemi éveim alatt is. Így, amikor láttam, hogy van lehetőség azonnal jelentkeztem.

Melyik területen dolgozol?

Jelenleg marketing területen, a vegyi tisztítószer kategórián. Ide olyan márkák tartoznak, mint a Domestos, Cif, Flóraszept, Szavo és Sunlight. Szerencsés vagyok, hiszen a csapatom rendkívül támogató és nagyban segítik a szakmai fejlődésem. A mindennapokban a márka menedzserek munkáját támogatom, részt veszek a napi meetingeken, segítem a projektek megvalósulását kreatív illetve operatív oldalról.

-irodarészlet az Unilever irodájából

Ez szuperül hangzik. Mennyire változatos ez a munkakör?

Nagyon. Ezt szeretem a legjobban a munkámban. A gyakornoki időm alatt több projektben is részt vettem és mindegyik nagyon izgalmas volt. A két év alatt, amit itt töltöttem rengeteget fejlődtem és láthattam, mit is csinál egy marketinges nap, mint nap. Mivel nappali tagozatos hallgató vagyok, így fontos volt számomra, hogy az egyetem és a munka összeegyeztethető legyen egymással, de szerencsére ez nem jelent problémát, hiszen kollégáim nagyon rugalmasak ebből a szempontból.

Maradnál továbbra is a marketing területen?

A karrieremet illetően mindenképpen igen, szeretnék maradni a jövőben is, ezt egyelőre cégen belül képzelem el. A távoli jövőben viszont nem zárkózom el egy saját vállalkozás alapításától sem.

A cikk készítésekor felhasználtuk Az Év Gyakornoka pályázatra beküldött pályázati anyagokat.

Az Év Gyakornoka díjat a Zyntern Office Spotting irodalátogató eseményen adtuk át a díjazottaknak. Ha kíváncsi vagy, mi történt három napban, 16 program közben, nézd meg az after videónkat. Megtetszett valamelyik cég és pont állást keresel? Regisztrálj a Zyntern.com-ra és jelentkezz egyetlen kattintással a cégekhez!

Zyntern Office Spotting 2019
Tetszett a cikk? Oszd meg!