Kíváncsi vagy milyen álmaid gyakornoka? Vajon kivel jönnél ki jobban a stréberrel vagy a partyállattal? Töltsd ki 2 perces tesztünket és kiderül!

A fiatal pályakezdők sokat adhatnak egy cégnek: motiváltak, innovatívak, fél lábbal még a felsőoktatásban vannak, így a legfrissebb trendekkel is találkoznak. Ugyanakkor sok energiát kell fektetni a betanításukba (link a hogyan tartsuk meg a z generációt cikkhez), éppen ezért fontos, hogy a kiválasztottunk jól passzoljon hozzánk és cégünkhöz.

Természetesen egy gyakornok sem tökéletes, vannak, akik szétszórtak, mások kicsit sokat élnek szociális életet, de a szívük mindig a helyén van!

Rövid, humoros tesztünkkel megmutatjuk, hozzád milyen „problémás” gyakornok való!

Eredmények:

Az antiszoc

egy férfi papír zacskóval a fején

Nincsenek barátai, nem beszél sokat és feleslegesen, a munkája pedig általában kifogástalan. Ő a tökéletes gyakornok számodra!

Bár a szociális helyzetekben sokszor nem találja a megfelelő szavakat és a csapatban dolgozás se a kedvence, ha kiosztasz rá egy feladatot azt komolyan veszi és hiba nélkül teljesíti. Lehet számítani a diszkréciójára, az fix, hogy ő nem fog pletykálni!

Nem ő lesz a céges bulik szíve és lelke, de legalább nem kell azon aggódni, hogy az előző esti bulika miatt késik a munkából! 

A szétszórt

szőke lány ijedt arccal

Kicsit összeszedetlen, de nagyon igyekszik! Kreatív, remek ötleteivel segíti a munkát, valamint kedves és megértő személyiségével bearanyozza az irodát! Ő a tökéletes gyakornok számodra!

Lehet, hogy az adminisztrációban nem ő a legerősebb, de „out of the box” gondolkodásával komoly hozzáadott értéket teremt. Ráadásul sajátos stílusával, virágmintás ruháival és kedves mosolyával felpezsdíti a szürke irodákat.

Lehet, hogy a határidőkkel nincs annyira kibékülve, de a munkája mindig minőségi és eredeti! 

A stréber

egy hölgy és férfi elegáns öltözetbe

A megtestesült pontosság és maximalizmus, ráadásul mindent megtesz, hogy bevágódjon a vezetésnél! Ő a tökéletes gyakornok számodra!

A strébereknek elég negatív híre van, de ez sokszor a körülöttük lévők féltékenységéből ered! A stréberek igyekvőek, megbízhatóak és büszkék a minőségi munkájukra! Mindig ugranak, ha valakinek segítségre van szüksége és nem degradáló számukra a monotonabb feladatok elvégzése sem, mint a kávéfőzés.

Lehet a kollégáknak nem ő lesz a kedvence és a céges bulikon se ő lesz a party lelke, de a munkája minősége felől nem lehet kétség! 

A partyarc

férfi nyakkendővel a fején

Könnyen épít kapcsolatot, ő céges események szíve-lelke és mindig tudja, hogy kell feldobni az unalmas irodai napokat! Ő a tökéletes gyakornok számodra!

Tudja melyek a legfelkapottabb helyek a városban és mindig vevő egy kis munka utáni iszogatásra. Mindenkivel azonnal megtalálja a közös hangot, a munkahely közösségépítés elengedhetetlen alapembere. Éppen ezért a céges csapatépítők megszervezésében is számíthatsz rá! 

Lehet, hogy gyakran kialvatlan, nem veszi túl komolyan magát, és elcsúszhat a határidőkkel, de mindig fordulhatsz hozzá, ha baráti tanácsra, vigasztalásra vagy egy kiadós nevetésre vágysz!

Látogass el a Zyntern.com oldalára és találd meg álmaid gyakornokát!

Tetszett a cikk? Oszd meg!