• Post author:
Laptopon dolgozó férfi és nő

Miért fontos a digitális lábnyomunkkal foglalkozni munkáltatóként ?

A cégünkről keringő információk határozzák meg a rólunk, mint munkáltatóról kialakult képet az emberekben. Tudatos márkaépítés hiányában ezekre az információkra nincs semmilyen ráhatásunk, így nehézséget jelenthet egy pozitív és vonzó imázs kialakítása a jelenlegi és leendő munkavállalók szemében.

Ahhoz, hogy kezünkbe vegyük az irányítást és munkáltatói márkánk fejlesztését, első lépésként érdemes azt kutatni, hogy mit látnak rólunk a jelöltek, milyen a jelenlegi munkáltatói kommunikációnk és milyen a jelöltélmény, amit biztosítunk. Ezzel párhuzamosan pedig érdemes áttekintenünk versenytársaink tevékenységeit, értékajánlatát is, hogy tanuljunk a jó gyakorlataikból vagy éppen a hibáikból és meg tudjuk különböztetni önmagunkat. 

Ebben lehet a segítségetekre a Zyntern.com szakértő csapata!

Digitális lábnyom audit

Összegyűjtjük számotokra, mit látnak rólatok a jelöltek, mint munkáltatóról a világhálón, a jelöltélmény különböző fázisaiban. Átvizsgáljuk a social media felületek, a Google és egyéb keresőmotorok találatait, az állásportálokat, a Facebook csoportok legbelsőbb bugyrait, sőt, még a különböző értékeléseket is!

Jelentkezési flow audit

Kiértékeljük, milyen nálatok a  jelentkezési folyamat, mennyire informatív a karrier oldalatok, valamint azt is eláruljuk, milyen egyszerű beállítások segíthetik a jelöltek elérését és visszavonzását!

Versenytárs audit

Megnézzük, hogyan kommunikálnak a versenytársaitok a jelöltekkel! Milyen felületeken vannak jelen? Mit érdemes megtanulni tőlük és milyen hibáikból érdemes okulni?

További információkért, szolgáltatásokért és ajánlatkérésért tekintsd meg a HR Consulting oldalunkat!

Tetszett a cikk? Oszd meg!