Gyakornoki vagy pályakezdő állást keresel? Most megmutatjuk, miért érdemes regisztrálnod a Zynternre! Ha sietsz, egy társast is nyerhetsz!

1. Maxold ki a szakmai gyakorlatodat!

Egyetem, magánélet, és még emellé dolgozni is? Legyen akár kötelező a szakmai gyakorlat, akár tapasztalatszerzés miatt vágnál bele, nagyon sok állásnál nem veszik figyelembe, hogy munka mellett élni is szeretnél. A Zynternen kifejezetten olyan állásokat találsz, melyek szakmai gyakorlatot keresőknek, és pályakezdőknek szólnak. Itt nincsenek irreális elvárások, partnereink tisztában vannak vele, hogy egy pályakezdőnek nincs több éves tapasztalata, egy egyetemistának pedig tengernyi ideje egy gyakorlatra.

2. Találj munkát a legvonzóbb cégeknél!

Minden évben elvégezzük a Zyntern Nagy Pályakezdő kutatását, melynek keretében felmérjük a magyar fiatalok munkaerőpiaci preferenciáit. Idén a versenyképes fizetés, a munkahelyi elismerés, valamint a fejlődési- és karrierlehetőség került a dobogóra. Nade hol találsz olyan cégeket, akiknél teljesülnek ezek a feltételek? A kutatás résztvevői egyben a legvonzóbb munkáltatókat is megszavazták, ilyen volt például az OTP, a Richter, a Morgan Stanley és még sokan mások. Hogy mi a közös bennük? Többek között az, hogy a Zynternen is hirdetnek!

3. Válaszd ki az igényeidhez legjobban passzoló állást!

Ne te alkalmazkodj az álláshoz, alkalmazkodjon az hozzád! A Zynternen rengeteg olyan szűrési opciót találsz, melyek segítségével az igényeidnek leginkább megfelelő álláshirdetések között böngészhetsz. Szűrhetsz heti munkaidő, home office lehetőség, hallgatói státusz, idegen nyelvek és még számtalan lehetőség alapján!

t az álommunkához jelzőtábla

4. Készíts menő önéletrajzot zéró erőfeszítéssel!

A Word-ös önéletrajz a múlté, de ez nem azt jelenti, hogy hirtelen a képszerkesztő programok mesterévé kell válnod. Miután figyelmesen kitöltötted Zyntern Karrier Profilodat, egy kattintással generálhatsz belőle egy színes-szagos önéletrajzot, mely minden HR-esnek felkelti a figyelmét! Ráadásul a Zyntern oldalán ezzel a Karrier Profiloddal tudsz jelentkezni, így tulajdonképpen nincs is szükséged önéletrajzra.

5. Választ kapsz minden álláskereséshez kapcsolódó kérdésedre!

Leadni a jelentkezést egy dolog, sikeresen felvételt nyerni viszont teljesen más tészta. Rengeteg a kétely és bizonytalanság, főleg a pályakezdők körében: Milyen egy jó önéletrajz? Mik a legfontosabb skillek? Hogyan zajlik egy bértárgyalás? Ha hasonló kérdések motoszkálnak benned, kövesd figyelemmel folyamatosan frissülő blogunkat, ahol hasznos álláskereséshez és pályaválasztáshoz kapcsolódó tartalmakkal várunk!

állásinterjún

+1 Nyereményjáték!

Mit szólnál egy extra karácsonyi ajándékhoz ? Ha december 20-ig az alábbi linken keresztül regisztrálsz a Zynternre, akkor a tiéd lehet a Cascadia Vadvilága című társasjáték! A teljes játékszabályzat ezen a linken keresztül érhető el.

Tetszett a cikk? Oszd meg!