Szakmaiság, coworking, napsütés, maszkok, fesztiválhangulat és csapatépítés- HR Feszt a covid idején!

Az idei nyár sok szempontból különbözött a korábbiaktól. A Covid-19 vírus miatt nemcsak a zenei fesztiválok, de a szakmai rendezvények többsége is elmaradt. Ebben a kihívásokkal teli időszakban is igyekeztünk a Zyntern csapatával minél jobban megkönnyíteni a pályakezdők és cégek egymásra találását.

Egyrészt készítettünk egy országos kutatást, amiben az általános munkahelyválasztási preferenciákon felül a koronavírus fiatalokra gyakorolt hatását is megvizsgáltuk. Másrészt különböző kedvezményekkel és online szolgáltatásokkal próbáltunk közösen tenni az időszak átvészeléséért.

Mindezekkel együtt nagyon megörültünk annak a lehetőségnek, hogy végre offline is tehetünk valamit szakmai közösségünkért. Az idei Lupán megrendezett HR Feszten a Zyntern Oázisban vártuk a megfáradt résztvevőket egy isteni Nespresso jegeskávé vagy frissítő Monin limonádé elszürcsölésére. A napernyős asztalainknál mindig folyt a szakmai eszmecsere, míg a fotófalunknál viccesebbnél viccesebb csapatképek készültek. A polaroid képeink visszatükrözik a csodás hangulatot: dabbelő unikornis, maszkos brigád, pálmafát ölelgető csapat és persze sok nevetés és pózolás.

A frissítőkön és vicces kellékeken kívül játékokkal is készültünk. Az oázis látogatói üzenhettek pályakezdő önmaguknak vagy pontgyűjtős játékunk részeként 2 perc alatt azt is kideríthették, milyen gyakornok illik a csapatukba a leginkább. Egyesekhez a Stréber, másokhoz a Partyarc típus passzolt. Ha kíváncsi vagy Hozzátok melyik típus illik, a tesztet itt találod:

Állásinterjún résztvevő fiatal lány

Csodás lezárása volt ez az együtt töltött délután egy kihívásokkal teli nyárnak! Reméljük, hogy mindnyájan egészségesen átvészeljük ezt az időszakot, és jövőre már maszkok nélkül pózolnak a Zyntern Karrier Oázisban a csapatok.

Bár a pandémia nehezíti a személyes kapcsolattartást, minket ez sem állíthat meg! A hideg idő bekövetkeztével főleg online alkalmakra helyezzük majd a hangsúlyt, legközelebb az ELTE online állásbörzéjén találkozunk!

Addig is üljetek fel velünk a nosztalgiavonatra és csekkoljátok le a Lupás esemény aftermovie-ját!

Kövessétek blogunkat hetente frissülő tartalmainkért és találjátok meg álmaitok gyakornokát vagy pályakezdőjét a Zyntern.com oldalán!

Tetszett a cikk? Oszd meg!