Magánélet, társadalmi és szociális élet, üzleti élet. Egy dolog ami mindenhol, a kezdetek óta része a mindennapoknak: a probléma és a problémamegoldás.

#1 Ismerd meg

Ahogy a világ változott és a problémák átalakultak, úgy a megoldások is alkalmazkodtak. A design thinking hangzása talán ismerős lehet elsőre, de mit is takar pontosan? A módszertan alapja szerint a kreatív gondolkodás, az ügyfélközpontúság és az agilis design határait feszegetve viszonylag rövid idő alatt hatékony megoldást találhatunk problémákra. 

#2 Lépésről lépésre

Az agilis gondolkodás vagy tervezői szemlélet alfája és omegája az ügyfélközpontúság. Ennek a felépítése pedig alappilléreken pihen, amik elemzése a döntéshozatal során egy mankót adnak:

  • a megismerés,
  • a definiálás,
  • az ötletelés,
  • a prototípus készítés és
  • a tesztelés.

A lépések követése egy olyan agilis terméket ad, ami aztán egy eredményes tesztelés végén a helyi kisbolt polcán, a nagykereskedés raktárában, vagy egy márka webshopjában is megtalálható lesz.

#3 Alkalmazd

Kiváncsi vagy, hogyan tudod te is alkalmazni? Akkor gyere el Szegedre a Cafe Radnótiba április 24-én 17:00-kor és ismerd meg módszertan alapjait és felhasználási lehetőségeit Radnai-Tóth Judit, senior HR és Employer Branding szakértőtől!

Ha pedig már megtaláltad a tökéletes megoldást és az eseményünkre is jössz, irány a Zyntern.com, és találd meg a hozzád illő gyakornoki vagy pályakezdő állást!

Tetszett a cikk? Oszd meg!