Vajon ki a legvonzóbb cég a fiatalok számára 2022-ben? Döntsd el TE! Idén visszatér a nagysikerű Zynternship Awards, a pályakezdő programok és kreatív kampányok versenye. Értékes nyeremények, hasznos információk, valódi ráhatás a piaci trendekre….Most megmutatjuk miért éri meg Neked is szavazni!

Zinternship Awards kreatív

Mi is az a Zynternship Awards?

A lehetőség, hogy kifejezed mire vágysz pályakezdőként! A Zynternship Awards az év leghangosabb és legtrendibb munkáltatói márka versenye. Magyarország legprogresszívebb cégei azért dolgoznak, hogy jobb munkahelyet alkossanak Neked! Itt a lehetőség, hogy megmutasd jó úton járnak-e! Szavazz a számodra legszimpibb programra és legmegkapóbb kampányra és nyerj értékes ajándékokat! 

Jól jönne egy pár Red Bull? Esetleg régóta vágysz egy szuper EFOTT koncertre? Akkor ne habozz! Szavazatoddal ugyanis részt veszel a sorsoláson, amely során megnyerheted többek között ezeket ist! 

Miért vegyél részt a programba? 

  • Megtudhatod mire számíthatsz pályakezdőként a piacon
  • Megismerheted a leginkább fiatal-orientált vállalatokat
  • Alakíthatod a szakmai trendeket a saját ízlésed szerint
  • +1 Értékes nyereményekkel gazdagodhatsz

A Zynternship Awards-on két kategóriában indulnak a cégek, ismerd meg őket! Szavazz május 31-ig kedvenc programjaidra és kampányaidra  – igen, akár többre is – a bemutatkozásuk alapján. Mutasd meg mire vágysz igazán, mint pályakezdő! 

Tudd meg mire számíthatsz pályakezdőként a piacon

Mit ajánlanak a cégek a pályakezdőknek? Most kiderül! A Talent starter kategóriában a legkiválóbb, legkomplexebb és legjobban felépített gyakornoki, pályakezdő programokat ismerheted meg. Benefitek, céges rendezvények, belső továbbképzések és minden, ami egy fiatalnak hívogató lehet. Döntsd el melyik program beszél leginkább a Z generáció nyelvén!

Ismerd meg a leginkább fiatal-rientált vállalatokat

Az egyetemről kikerülve sokszor nem tudjuk merre tovább. Itt a lehetőség, hogy feltérképezd a piaci szereplőket. A versenyben részt vevő cégek számára prioritás a Z generáció bevonzása. Tudj meg többet a vállalatokról és csekkold hol várnak tárt kezekkel pályakezdőként. 

Alakítsd a szakmai trendeket a saját ízlésed szerint

Nemcsak programokról, de kreatív kampányokról is véleményt alkothatsz. Elnyerni a fiatalok tetszését nem kis kihívás a cégek számára, azonban kreatív megoldásokból se vagyunk híján. Íme néhány igazán megkapó pályakezdőket célzó kampány! Melyik cégnek sikerült áttörni a cringe faktort és valóban megszólítani Téged? Mondd el melyik hozta meg a kedved a céghez csatlakozáshoz és ezzel alakítsd a jövő reklámkampányait! Számít a véleményed, ne tartsd magadban!

+1 Vidd haza az értékes nyereményeket

Persze jó érzés, ha adnak az ember véleményére, azonban nem csak ezért éri meg szavazni. Mint tudjuk semmi sincs ingyen, így a szavazásban való részvételért csodás nyeremények várnak. 2 tálca redbull, 10 db Starbucks kupon, 15.000 forint értékű ShareNow kupon és két EFOTT napijegy keresi gazdáját a szavazók körében! 

Zinternship Awards nyeremények

Szavazz május 31-ig a Zynternship Awards oldalán és hallasd a generációd hangját!

Tetszett a cikk? Oszd meg!