Te is vártad már, hogy nyissanak a vendéglátóhelyek és kimozdulhass egy kicsit, de úgy érzed a vizsgaidőszak meggátol ebben? Megszokott környezetben még nagyobb kihívás a tanulás…Kösd tehát össze a kellemeset a hasznossal! A Zyntern.com Állásportál csapata összegyűjtötte Győr legjobb kávézóit és cukrászdáit, ahol a tanulás és a távmunka is jó programmá válik! 

  1. A fancy –  JAM – Juice&More

Rögtön a belváros közepén a Baross útról nyíló  kis csendes utcában találod a Juice&More-t. Napos időben, akár a hangulatos teraszon is helyet foglalhatsz.Az internet gyors, nem dobál le félpercenként, halk zene szól a háttérben és a felszolgálók is nagyon segítőkészek, kedvesek.

  1. Az elegáns – Botanica

A Széchenyi tér egyik ikonikus kávézójává vált a Botanica, ahol kellemes, halk zene mellett elfogyaszthatunk egy finom kávét tanulás közben. A feltételek adottak a terasz és a wifi itt sem marad el!

  1. A fiatalos – Elixir

Melyik győri hallgató ne ismerné a Multikoli földszintjén található Elixirt? Legyen szó csapatmunkáról vagy egyéni tanulásról itt rengeteg hallgatót látsz, így nem érzed majd magad egyedül. A WiFi sebes, konnektor minden asztalnál és a terasz is tele napsütéses időben!

  1. A specialty – Kávébajusz

Ha valami igazán kézműves, specialty kávét fogyasztanál tanulás közben, legjobb ha felkeresed a Bazilika közelében, a Bécsi Kapu téren található Kávébajuszt. A tágas kávézóban kisebb körasztalokhoz ülhetsz le és elmerülhetsz a tanulás rejtelmeibe.

  1. Az édes – Kuglóf Art Cukrászda

Nagy sütirajongó vagy? Akkor a Kuglóf a te helyed! A cukrászda a Széchenyi téren található, a Botanicától nem messze. Kicsit zsúfoltabb korábban említett társainál de a minőségi, ízletes süteményekért érdemes betérni egy rövidebb tanulás erejéig.

Ha pedig tartanál egy kis szünetet a nagy hajrában, látogass el oldalunkra, ahol rengeteg szuper pályakezdő pozíció vár rád! Indítsd a nyarad álmaid munkahelyén!

Tetszett a cikk? Oszd meg!