• Post author:

Te is élsz halsz a kocsmatúrákért? Íme a legmenőbb, leghíresebb és leghírhedtebb győri kocsmák sora!

Minden augusztus végén már tűkön ülve várjuk az egyetem kezdetét, hogy újra a haverokkal skippelhessük az órákat és, hogy végre újra beköltözhessünk a kollégiumba /albérletbe a haverjainkkal. Szeptemberben pedig elkezdődnek a Szemeszter Opening partyk és a kötelező őszi kocsmatúrák. Nincs másképp ez Győrben sem így összeállítottunk nektek egy 5 állomásos kocsmatúra helyszín listát. Most ebben a vírusos időszakban kérünk Titeket felelősséggel és kézfertőtlenítőkkel induljatok útnak vigyázzatok egymásra! Nade nem is szaporítjuk tovább a betűket íme a Zyntern kocsmatúra helyszínei:

1. Kulissza (3,9/5)

 Az első helyszín a Győri Nemzeti Színház és a Tejívó bár kereszteződésében található. Higgyétek el itt keverik a város legjobb bulangáját, bár ez a hely kicsitt sportos hangulatot áraszt, de csajonak is ajánljuk a spéci koktélok miatt!

Ital a Kulisszában

2. Ginjoe Pince &Pub (4,9/5)

A második helyszín csupán 1 percre található a Kulisszától az Absolute kocsmatúra helyszín! Szuper hangulat, szuper kiszolgálás és a legfinomabb shotok világa! És most minden hétfőn, szerdán és pénteken kettőt fizet hármat ihat akció van. Én biztos ki nem hagyom!

A Ginjoe Pince & Pub bárpultja

3. Bar of legends (4,7/5) 

Győr első és egyetlen esport bárja. Igazi gamer világ, de nyugi csajok ez az a hely, ahol ti is jól fogjátok érezni magatokat! Ezen a helyen bármi, de tényleg bármi megtörténhet! Még az is hogy Havas John legyőzi az Éjkirályt. Törzshelyünké vált a hely, hisz minden kedden a kolis társasjáték csapattal ott építünk unikornis hadsereget és etetjük a pandát .

Bar of Legends Esport Bár plakátja

4. Sörpatika (4,9/5)

Tovább sétálva a Barosson következő kötelező állomás a Sörpatika, ahol minden sörkedvelő megtalálja a neki való isteni nedűt. Szűrt, szűretlen, sima, gyümölcsös teljesen mindegy! Ja és ki ne hagyd Mr.T és a Pulled Pork szendvicset együtt!

Hamburgerek és egy korsó sör a Sörpatikában

5. Yolo: (4,2/5)

A „felejthetetlen” este zárásaként a beerpong bajnokok underground barlangjába térünk be. Bár tudjuk a YOLO sok társaságnál inkább alapozó hely. Mi mégis szeretjük itt zárni az esténket egy Tökmind1 koktél társaságában.

Színes ital felespohárban a Yolo bárban

De persze tudjuk minden szerda este csak akkor érhet véget, ha felszálltál a Laposról induló álomhajóra és kilépőnek egy gyors kevertet lehúztál, hogy még véletlenül se érj be a 8:30as előadásra.

Ha pedig szeretnél minden hónapban egy ilyen estét, de nincs miből finanszíroznod, kattins a zyntern.com-ra, hogy közösen megtaláljuk a hozzád passzoló gyakornoki és pályakezdő munkát!

Sőt, most még nyerhetsz is velünk! Regisztrálj november 15-ig a zyntern.com oldalán és nyerd meg az elektromos rollert vagy az éves korlátlan internet előfizetést!

Írta: Jankovics Dóra

Tetszett a cikk? Oszd meg!