Content

Egy állásportál Neked! És mindenkinek, aki szakmai gyakorlatot vagy frissdiplomás munkát keres. Sőt, diákmunkát, önkéntes lehetőségeket és ösztöndíjak is találhatsz az oldalon.

Mit tud a Zyntern.com?

Egyetlen oldalon összegyűjt többszáz releváns pozíciót frissdiplomásoknak és hallgatóknak, diákoknak.

CV-k, motivációs levelek és hosszú űrlapok helyett saját karrier profilt készít Neked a megadott adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján.

Kiválasztja és elküldi Neked azokat a pozíciókat, amik tényleg relevánsak számodra (munka típus, szakterület, munkaóra, fizetés, lokáció szempontjából). Neked csak regisztrálnod kell és a Zyntern algoritmusa böngészik a hirdetések között helyetted.

Egyszerű jelentkezés egyetlen gombnyomással. Ha pedig nem vagy biztos benne, hogy jelentkeznél, de érdekel egy hirdetés, elmentheted és később visszatérhetsz rá.

Térkép nézetet és lokáció szerinti keresést. Egyrészt, az általad beállított címhez, ami lehet a sulid, lakhelyed, kedvenc edzőtermedhez lévő távolság szerint rendezi sorba a számodra releváns munkákat. Másrészt, térkép nézetben is tudsz böngészni a hirdetések között.

EZ A ZYNTERN.COM

Mi a Zyntern.com története?

Egy fiatal HR-es és marketinges csapat hozta létre, akik emlékeztek arra, milyen nehéz és zűrzavaros volt megtalálni az első munkahelyet: diákszövetkezeteknél nézelődni, ahol leginkább gyorséttermi hirdetések közül válogathatsz, aztán állásportálokon keresgélni, ahol inkább már tapasztalattal rendelkezőknek vannak munkák, végül pedig több száz cég karrier oldalát  átböngészni és végig csinálni a rengeteg űrlap kitöltést és motivációs levél írást… Ismerős? Felejtsd el!

Az alapítók gondoltak egyet és létrehozták a Zyntren.com-ot, hogy egy helyen, egyetlen gombnyomással, bármikor és bárhol jelentkezni tudj a Neked való munkákra.

Zynter Team
Photo credit: Design Terminal


Leave a Reply