• Post author:

EZ A ZYNTERN.COM

Az állásportál Neked és mindenkinek, aki szakmai gyakorlatot vagy frissdiplomás munkát keres. Az oldalon diákmunkát, önkéntes lehetőségeket és ösztöndíjak is találhatsz.

EGYSZERŰ JELENTKEZÉS

Önéletrejzok, motivációs levelek és hosszú űrlapok töltögetése helyett a Zyntern saját karrier profilt készít Neked a személyes adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján. Profilod bármikor kiegészítheted, javíthatod vagy csinosíthatod, hogy a hirdető cégek mindig naprakész információkat lássanak rólad. Kész profiloddal a jelentkezés bármelyik állásra mindössze egyetlen gombnyomás.

PRO TIPP Használd profilod pdf formátumban letöltve önéletrajzként a Zyntern.com-on kívül is.

HOZZÁD ILLŐ ÁLLÁSOK

Neked csak regisztrálnod kell és a Zyntern böngészik helyetted a hirdetések között. Ehhez a kulcs egy jól kitöltött karrier profil. Adj meg minden fontos információt magadról, hogy az algoritmusunk összeválogassa Neked azokat a pozíciókat, amik tényleg relevánsak számodra és ne a fölösleges hirdetések böngészésével rabold az időd.

Kihagyhatatlan szempontok a hatékony Zyntern profil kitöltéséhez:

  • Állás típusa
  • Munkaterület
  • Lokáció
  • Maximális munkaóra
  • Képességek

PRO TIPP Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a Facebook Messengeren és így személyreszabottan tudunk segítünk Neked, hogy a legtöbbet tudd kihozni a Zyntern profilodból.

MUNKAHELY A KÖZELEDBEN

Ha Neked is fontos, hogy helyileg hol dolgoznál lokáció szerint is kereshetsz a Zyntern Térképes nézetében. Mintha szállást foglalnál egy utazáshoz, hasonlítsd össze hol vannak elérhető munkák Neked.

PRO TIPP Állíts be a profilodon a kedvenc edzőtermed, otthonod vagy sulid címét, hogy a Zyntern ez alapján rendezze Neked sorba a Hozzád illő állásokat.

MI A ZYNTERN.COM TÖRTÉNETE?

Egy fiatal HR-es és marketinges csapat hozta létre, akik emlékeztek arra, milyen nehéz és zűrzavaros volt megtalálni az első munkahelyet. Iskolaszövetkezeteknél nézelődni, ahol leginkább gyorséttermi hirdetések közül válogathatsz? Állásportálokon keresgélni, ahol inkább már tapasztalattal rendelkezőknek vannak csak munkák? Végül pedig több száz cég karrier oldalát  átböngészni és végig csinálni a rengeteg űrlap kitöltést és motivációs levél írást… Ismerős? Felejtsd el!

Az alapítók gondoltak egyet és létrehozták a Zyntren.com-ot, hogy egy helyen, egyetlen gombnyomással, bármikor és bárhol jelentkezni tudj a Neked való munkákra.

a zyntern csapata
Zynter Team
Photo credit: Design Terminal

Ha aktuális Neked is a munkakeresés hozd létre Zyntern karrier profilod és élvezd, hogy a hozzád illő munkák rádtalálnak.

Tetszett a cikk? Oszd meg!