Akár az iskolapadot koptatod, akár túl vagy már az első munkaheteden, érdemes tudnod milyen szakmára születtél igazán! Rövid tesztünkből most kiderül milyen szakma passzol a személyiségedhez. Vállalkozó, orvos, színész vagy tanár lennél inkább? Tudd meg most!

Megtalálni az igazán hozzánk illő állást nem egyszerű feladat. Persze, több módja is vannak, hogy közelebb kerüljünk a megoldáshoz. Inspirálódhatuk kedvenc filmes karaktereink karrierútjától, vagy komolyabb terveket is felállíthatunk. Sőt, akár Pamkutyáék tippjeit is megfontolhatjuk!

A komoly kutató munkát azonban érdemes egy szórakoztató teszttel kezdeni. A quiz inkább gondolatébresztőnek szolgál, mint köbe vésett utasításnak, de ha kíváncsi vagy milyen szakmára születtél, most kiderül!

A Zyntern.com Állásportál blogján több tesztet is találsz, például, megtudhatod, hogy milyen típusú gyakornok vagy. Ha pedig pályakezdőként Magyarország top cégeinél kezdenéd a karriered, akkor regisztrálj oldalunkra és találd meg álmaid munkahelyét!

Tetszett a cikk? Oszd meg!