• Post author:
*Szponzorált tartalom

Szívesen indítanád karriered Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvállalatánál? Akkor a Szerencsejáték Zrt. Level UP! Programja pont Neked való! Most megmutatjuk miért!

Április 18-ig adhatják be jelentkezésüket azok, akik a Szerencsejáték Zrt. csapatához csatlakozva egy egyedülálló hároméves utánpótlás programban, vagy egyéves gyakornoki státuszban szeretnék megalapozni szakmai pályafutásukat. 

Mi is a Level UP! Program? Kik jelentkezhetnek?

A Level UP! a Szerencsejáték Zrt. utánpótlás- és gyakornoki programja. Olyan pályakezdő és egyetemista hallgatók jelentkezését várják, akik ambiciózusak, valós tapasztalatokat szeretnének szerezni és érdekli őket egy élmény alapú, izgalmas és dinamikusan fejlődő iparág. Az utánpótlás programba azon pályakezdők jelentkezését várják, akik az elmúlt 2 évben szereztek, vagy legkésőbb szeptemberig megszerzik diplomájukat és szeretnének egy 3 éves vezetői fókuszú programba bekerülni. A gyakornoki programba pedig azokat az egyetemistákat keresik, akik 1-2 éven belül diplomáznak és szeptembertől szeretnének 20-30 órában önálló munkavégzés és projektek segítségével valós szakmai tapasztalatot szerezni.

Ha innovatív szemlélettel rendelkezel és folyamatosan keresed a fejlődési lehetőségeket, nem riadsz vissza a kihívásoktól és jellemző rád a stratégiai gondolkodás, valamint társalgási szinten beszélsz angolul, pont Téged keresnek! 

Milyen nyitott pozíciók vannak?

Idén is 20 pályakezdő és 10 gyakornoki pozíciót hirdettek meg, azaz 30 fiatal tud csatlakozni hozzájuk. A programban informatikai, gazdasági, HR, marketing és kommunikációs, jogi, valamint kereskedelmi területen vannak nyitott pozícióink, melyekre április 18-ig várják a jelentkezéseket a karrier.szerencsejatek.hu oldalon.

Miért jelentkezz?

A program tavalyi indulását megelőzően az egyetemisták és pályakezdők körében végezett kutatásuk során kiderült, mitől vonzó a Z-generáció számára egy utánpótlás és gyakornoki program, illetve, hogy milyen munkahely választási preferenciáik vannak. A válaszaik, visszajelzéseik alapján építették fel a Level UP! Programot, melynek utánpótlás ágában a résztvevők munkaidejük 80%-ában a szakterületükön dolgozhatnak, a fennmaradó 20%-ban pedig képzéseken, tréningeken vehetnek részt. Ennek a felosztásnak köszönhetően egyszerre tudják a hard és a soft skill-jeiket is fejleszteni.

LEVEL UP! irodai élet

A képzés-fejlesztés mellett természetesen kiemelkedően fontos a pályakezdő munkavállalóik wellbeing-je is, ezért kiemelkedő, piaci átlagot meghaladó bérezést biztosítanak számukra, valamint Szerencsejáték Zrt. vezetői részvételével mentorok segítik személyes és szakmai fejlődésüket. A gyakornoki programjukhoz azért is megéri csatlakozni, mert az egyetemi tanulmányokhoz igazodó, rugalmas munkaidőben (20-30 órában) lehet valós nagyvállalati tapasztalatot és referenciákat szerezni.

Azt látjuk, hogy a munkaerőpiacra most megérkező fiatalok sokkal tudatosabbak, mint akárcsak pár évvel idősebb elődjeik. Ambiciózusak, minél előbb szeretnének nagyvállalati környezetben valós tapasztalatokat szerezni és az iskolában megszerzett elméleti tudást gyakorlati tapasztalással elmélyíteni. Pontosan ezért indítottuk útjára a Level UP! Programot, hogy a Z-generáció igényeit figyelembe véve a legversenyképesebb vállalati utánpótlás programot nyújtsuk számukra.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatója

Milyen fejlődési lehetőségek vannak a programon belül?

Egy belsős felmérés alapján a Level UP!-osok szívesen ajánlanák barátaiknak, ismerőseiknek a programot. A vezetőik pedig kiemelték, hogy a mentoráltjaik egyre hatékonyabban végzik a munkájukat és egyre több projektbe tudják bevonni őket. Az első Level Up! programban felvett utánpótlás kollégájuk különleges lehetőséget is kapott a közelmúltban: a vállalat Top 100 vezetője előtt prezentálhatta a saját szakterületének tavalyi eredményeit, illetve bemutathatta a 2022-es célkitűzéseket. A hosszú távú célja a Level UP!-nak, hogy egy olyan inkubációs programmá váljon, amely kineveli az állami vállalatok jövőbeli vezetőit és magasan kvalifikált szakértőit.

Pályakezdő kollégák a Szerencsejáték Zrt. irodájában.

Milyen a kiválasztási folyamat? 

A felvételi során egy többlépcsős kiválasztási folyamaton mennek végig a jelentkezők, melynek része egy interjú és egy AC is. A jelentkezési időszak április 18-ig tart, a program pedig szeptemberben indul. Ne maradj le! Jelentkezz a Szerencsejáték Zrt. Level UP! programjába, lépj szintet és csatlakozz az ország Legjobb Munkahelyéhez!

A Level UP! programmal kapcsolatos további részletes információkat a https://karrier.szerencsejatek.hu oldalon találsz.                  

Ha gyakornoki vagy pályakezdő állást keresel, regisztrálj be oldalunkra és nézz szét nyitott pozícióink között!

*Szponzorált tartalom
Tetszett a cikk? Oszd meg!