Tűnj ki a tömegből az EPAM mentorgromjával!

Jelentkezz az EPAM ingyenes mentorprogramjába és szerezz piacképes programozói tudást, amivel biztosíthatod álmaid karrierjét!

„Sokan megszerzik a diplomát és ott állnak, hogy hoppá, de állás az még nincsen. Nekem a Mentorprogram által még diploma előtt lett munkám, ami szerintem szuper dolog. A képzésen csupa olyan dolgot tanultam, amit máshol nem sajátíthattam el, hiszen, bár az egyetemen tanulunk programozást, de közel nem olyan szinten, mint itt.”

 – Lovász Kristóf, az EPAM junior szoftverfejlesztője, volt mentorált

Ha már tudsz programozni, de szívesen elmélyítenéd a tudásod, akkor itt a lehetőség! Az EPAM Mentorprogramja során profi fejlesztők lesznek ebben a segítségedre.

Miért jelentkezz?

  • Versenyképes, gyakorlatorientált, naprakész tudást szerezhetsz, mindezt profi és tapasztalt szakemberektől.
  • Betekintést nyerhetsz valós munkahelyi élethelyzetekbe, projektekbe.
  • Álláslehetőséget kaphatsz a program sikeres elvégzése után, így akár már állásajánlattal a zsebedben mehetsz a diplomaosztódra is.
  • Sőt, bónusz pont: ha egyetemi tanulmányaid mellett vágsz bele a képzésbe, szakmai segítséget kaphatsz szakdolgozatodhoz!

A program részletei

Végzős egyetemistaként vagy karrierváltóként még lehet, hogy nincs túl sok munkatapasztalatod az IT területén, de a jó hír az, hogy az EPAM Mentorprogramjához erre nincs is szükség. Alap programozási tudással, középszintű angol nyelvismerettel és sok lelkesedéssel már bátran belevághatsz – a többiben pedig kapsz segítséget. 🙂

A 3-4 hónapos program során egy dedikált mentor segít az online tananyag elsajátításában, .  személyes jelenlét csak a modulzáró vizsgáknál szükséges az irodák egyikében (Budapest, Debrecen, Szeged). A kurzus anyagának feldolgozása hetente kb. 20 órát vesz igénybe, amelyet rugalmasan, saját időbeosztáshoz lehet igazítani. 

A program során ezeken a területeken olyan tudásra tehetsz szert, amivel már konkrét EPAM-os projekteken is boldogulnál:

EPAM mentorprogram tananyaga

Ha szívesen tanulnál te is profi fejlesztőktől, jelentkezz a folyamatosan induló EPAM Mentorprogramra és lépj a karriered következő lépcsőfokára! 

Tetszett a cikk? Oszd meg!