Te is unod már az életed a négy fal között? Akkor játssz velünk, kerülj a toplista élére és nyerj! Ha old-school játékfan vagy, és egyébként is feldobnád már valamivel a távoktatásos napokat, akkor a Zyntern.com Campus Rider online bajnokságát Neked találták ki! Ráadásul az egyetemi versengések hiányára is remek gyógyír: itt a lehetőség, hogy  földbedöngöljétek haverjaiddal a rivális intézmények hallgatóit!  

A karanténban töltött hetek egyre nyomasztóbb közhangulatot eredményeznek: már a pizza se olyan finom, a bor se olyan élénkítő, a haverokkal való videochatelés is inkább szomorú, mintsem poénos. Lassan már az egyetemi előadások is hívogatónak hatnak, nemhogy az online játékok és egyetemek közötti versengések! A Zyntern.com Állásportál csapata most dob Neked egy mentőövet, hogy picit kiszakadhass a mindennapok monotonitásából! Egy korábbi cikkünkben már összegyűjtöttük , hogy milyen online társasokkal tudjátok feldobni a karantén online házibulikat, és ennek kiegészítéseképpen elhoztuk nektek saját játékunkat, a Campus Ridert, mellyel garantáltan csak úgy elrepülnek a beadandókra szánt órák.

A játékról

Emlékeztek még a 2013-ban megjelent Flappy Birdre? Annak idején nem volt semmi, ami jobban lázban tartotta volna a fiatalokat vagy összehozta volna a barátokat. Éppen ezért egy kis nosztalgiavonatozásra invitálunk titeket, a Campus Rider ugyanis játékélményében hasonlóan egyszerű és addiktív. Az oldschool játékot megfűszereztük egy kis koronavírussal és egyetemista életérzéssel, a lényeg nem változott! 

Te is álmodoztál már arról, unalmas egyetemi előadás közben, hogy felkapod a rakétádat és kirepülsz az ablakon kávéra vadászni? Most megteheted!

Főszereplőnk, Rider Roli, úgy érezte, hogy kell egy kis kikapcsolódás két ZH között, ezért dobta a távoktatást és úgy döntött, hogy inkább útnak indul. Fogta magát, felcsatolta a hátára rakétáját és kirepült az ablakon, hogy átszelje az ország összes egyetemét, menő irodaházait, hogy magára szedje az ott ragadt skilleket és tudást, ami jól jöhet majd a karrierjéhez – és persze keressen egy kis pénzt is az új képességeivel.

Segíts Rolinak összegyűjteni a számára hasznos tudást és muníciót, de vigyázz a mert a a rá leselkedő korona vírust nem egyszerű kikerülni!

A legtöbb pontot gyűjtő játékosok felkerülnek a toplistára, melyeket napi, heti és összesített bontásban is nyomonkövethetitek a tabellán. 

A bajnokságról

Zyntern Campus Rider csatlakozásra biztató plakátja

Persze magadban játszani is elég menő dolog, de még jobb, ha a barátaiddal összefogva alázzátok porig az ellenséges sulik hallgatóit. Demo verzióban, a pontjaid rögzítése nélkül tudod magad kipróbálni. Ha pedig szeretnéd, hogy kemény munkád gyümölcs ne vesszen kárba, jelentkezz be Zyntern profiloddal (a zyntern regisztrációdnál megadott email címeddel és jelszavaddal) vagy regisztrálj a játék felületén. Add meg melyik egyetemre (nem nagyon) jársz és a csapatszellem nevében pontjaidat sulid számára is jóváírjuk! 

A toplistákat pedig egyénileg és sulikra lebontva is megtekintheted. Az egyéni összesített lista dobogósai, akik május 31-ig a legtöbb ponttal rendelkeznek, 1-1 méretes, hűsítő alkoholos italcsomaggal indíthatják a nyarat!

A verseny első köre május 31-ig tart, úgyhogy csatoljátok fel a rakétát a hátatokra és irány a zyntern.com/campusrider!

Vajon Te leszel a legjobb Campus Rider? És a Te egyetemed a nyerő?

Regisztrálj oldalunkon és válogass személyre szabott állásajánlataink között! Találj munkát a koronavírus alatt is!

Tetszett a cikk? Oszd meg!